Игри Try our ’Memo Game’ to train your memory while strengthening your vocabulary in a new language. Simply click on a card to flip it over, then try to find its matching pair from the rest of the cards in as few attempts as possible.

Научете го изговорот

Пробајте ја нашата „Игра со мемории“ за да ја тренирате вашата меморија додека го зајакнувате вашиот вокабулар на нов јазик. Едноставно кликнете на картичката за да ја превртите, а потоа обидете се да го пронајдете нејзиниот соодветен пар од останатите карти во што е можно помалку обиди.

0

0

Memo Game

modem
modem
 
giấy cắt vụn
giấy cắt vụn
 
лаптоп
лаптоп
 
уништена хартија
уништена хартија
 
ống mềm tưới vườn
ống mềm tưới vườn
 
градинарско црево
градинарско црево
 
nơi cất giấu
nơi cất giấu
 
thùng chứa rác
thùng chứa rác
 
бадем
бадем
 
nhà chung cư
nhà chung cư
 
корпа за отпадоци
корпа за отпадоци
 
станбена зграда
станбена зграда
 
hạnh nhân
hạnh nhân
 
модем
модем
 
место за криење
место за криење
 
thợ điện
thợ điện
 
máy tính xách tay
máy tính xách tay
 
електричар
електричар
 
50l-card-blank
modem modem
50l-card-blank
giấy cắt vụn giấy cắt vụn
50l-card-blank
лаптоп лаптоп
50l-card-blank
уништена хартија уништена хартија
50l-card-blank
ống mềm tưới vườn ống mềm tưới vườn
50l-card-blank
градинарско црево градинарско црево
50l-card-blank
nơi cất giấu nơi cất giấu
50l-card-blank
thùng chứa rác thùng chứa rác
50l-card-blank
бадем бадем
50l-card-blank
nhà chung cư nhà chung cư
50l-card-blank
корпа за отпадоци корпа за отпадоци
50l-card-blank
станбена зграда станбена зграда
50l-card-blank
hạnh nhân hạnh nhân
50l-card-blank
модем модем
50l-card-blank
место за криење место за криење
50l-card-blank
thợ điện thợ điện
50l-card-blank
máy tính xách tay máy tính xách tay
50l-card-blank
електричар електричар