© Snehitdesign | Dreamstime.com

Научете јазик со видеаВидеа на YouTube

македонски → телугу

Сè уште нема додадено видео.

Лиценцирајте ги нашите видеа од 50languages.com за вашата компанија или проект

Лиценцирајте ги нашите видеа од 50languages.com за вашата компанија или проект

Видеочасовите за јазици се одлична можност за промоција на сопствен бизнис или проект - на пр. како забавна програма при авиолетови или бесплатна содржина за каналите на социјалните медиуми. Доколку сте заинтересирани за лиценцирање на видеосодржини од 50languages.com, контактирајте нè.

Бесплатни онлајн видеолекции на повеќе од 50 јазици - на 50languages.com

50languages.com обезбедува јазични курсеви по повеќе од 50 јазици. Некои од нашите лекции се достапни и како бесплатни онлајн видеолекции на YouTube.

50languages.com е ефикасен начин за учење нов јазик со видеа, апликации или онлајн тестови. Прво ќе ги научите основите на јазикот. Примероци од дијалози ќе ви помогнат да го зборувате странскиот јазик. Не е потребно претходно знаење. Дури и напредните ученици можат да го освежат и да го зајакнат нивното знаење со нашите јазични видеа. Ќе научите често употребувани реченици и ќе можете веднаш да ги користите. Ќе можете да комуницирате во повеќе ситуации. Можете да учите со видеата од 50LANGUAGES кога патувате и дома. Можете да научите нов јазик насекаде.

image