Игри

Број на слики : 2 Број на опции : 3 Време во секунди : 6 Прикажани јазици : Прикажи ги двата јазика

0

0

Запаметете ги сликите!
Што недостасува?
нечистотија
మురికి
далечински управувач
రిమోట్ కంట్రోల్
надзор
నిఘా