Игри

Број на слики : 2 Број на опции : 3 Време во секунди : 6 Прикажани јазици : Прикажи ги двата јазика

0

0

Запаметете ги сликите!
Што недостасува?
чука
Тој чука по ѕидот со чекан.
సుత్తి
అతను ఒక సుత్తితో గోడకు వ్యతిరేకంగా కొట్టాడు.
постои
Диносаурите не постојат денес.
ఉనికిలో
డైనోసార్‌లు నేడు లేవు.
инициира
Тие ќе го инициираат својот развод.
ప్రారంభించు
వారు తమ విడాకులను ప్రారంభిస్తారు.