© Alexi TAUZIN - Fotolia | Balazuc en Ardèche, plus beau village de France

Tanuljon franciául ingyen

Tanuljon gyorsan és egyszerűen franciául a „Francia kezdőknek” nyelvtanfolyamunkon.

hu magyar   »   fr.png Français

Tanulj franciául - Az első szavak
Szia! Salut !
Jó napot! Bonjour !
Hogy vagy? Comment ça va ?
Viszontlátásra! Au revoir !
Nemsokára találkozunk! / A közeli viszontlátásra! A bientôt !

Mi a legjobb módja a francia nyelv tanulásának?

A francia nyelv tanulása nagyszerű élmény, amelyhez a megfelelő tanulási módszerek nélkülözhetetlenek. Az ideális az, ha teljesen belemerülünk a nyelvbe, de ha ez nem lehetséges, vannak alternatív módszerek. Alkalmazásokat használhatunk a francia nyelv elsajátításához. Olyan alkalmazások, mint a Duolingo vagy a Babbel, szórakoztató és interaktív módon segítenek új szavakat és kifejezéseket tanulni. A francia kezdőknek egyike annak a több mint 50 ingyenes nyelvi csomagnak, amelyeket tőlünk szerezhet be. Az „50LANGUAGES” a hatékony módja annak, hogy online és ingyenesen tanulj franciául. A francia nyelvtanfolyamhoz készült oktatóanyagaink online és iPhone és Android alkalmazásként is elérhetőek.

Csatlakozhatunk francia nyelvtanuló csoportokhoz. Ezekben a csoportokban a nyelvtudásunk gyorsan fejlődhet, és hasznos tapasztalatokat szerezhetünk. A francia filmek és zene hallgatása segít megérteni a nyelvet kontextusban. Ezáltal a szókincsünk és a francia kiejtésünk is javulhat. Ezzel a tanfolyammal önállóan tanulhatsz franciául – tanár és nyelviskola nélkül! A leckék világosan felépítettek, és segítenek elérni céljaidat.

A francia nyelvtanfolyamok hatékonyak lehetnek. Strukturált tantervvel és tapasztalt oktatókkal a nyelvtan és a szókincs is könnyen elsajátítható. Nyelvcserével is gyakorolhatunk. Keressünk olyan embert, aki francia anyanyelvű és magyarul szeretne tanulni, így kölcsönösen segíthetünk egymásnak. Tanuljon gyorsan franciául 100 francia nyelvleckét témakörök szerint rendezve. A leckékhez az MP3 hangfájlokat francia anyanyelvűek beszélték. Segítenek a kiejtés javításában.

A rendszeres gyakorlás alapvető a francia nyelvtanulásban. Ha nem gyakorlunk rendszeresen, könnyen elfelejthetjük a tanultakat. Tervezzünk be minden nap néhány percet a francia gyakorlására. Az, hogy melyik a legjobb módja a francia nyelv elsajátításának, nagyban függ az egyéni igényektől és képességektől. Mindenkinek más a tanulási stílusa, ezért találja meg a számára legmegfelelőbb módszert.

Még a kezdő franciák is hatékonyan tanulhatnak franciául az „50LANGUAGES” segítségével a gyakorlati mondatokon keresztül. Először megismerheti a nyelv alapvető szerkezeteit. A mintapárbeszédek segítenek abban, hogy idegen nyelven fejezze ki magát. Előzetes tudás nem szükséges.

Még a haladó tanulók is megismételhetik és megszilárdíthatják a tanultakat. Megtanulja a helyes és gyakran elhangzott mondatokat, és azonnal felhasználhatja azokat. Képes lesz kommunikálni a mindennapi helyzetekben. Használja az ebédszünetet vagy a forgalomban töltött időt, hogy megtanuljon néhány percet franciául. Útközben és otthon is tanulhatsz.