© Tuomaslehtinen | Dreamstime.com

Învață vietnameză gratuit

Învață vietnameză rapid și ușor cu cursul nostru de limbă „vietnameză pentru începători”.

ro Română   »   vi.png Việt

Învață vietnameză - primele cuvinte
Ceau! Xin chào!
Bună ziua! Xin chào!
Cum îţi merge? Khỏe không?
La revedere! Hẹn gặp lại nhé!
Pe curând! Hẹn sớm gặp lại nhé!

De ce ar trebui să înveți vietnameza?

Învățarea limbii vietnameze poate fi o decizie benefică. Există o multitudine de motive pentru care ar trebui să te gândești la acest lucru. Vietnamita este o limbă austroneziană cu o istorie și cultură bogată. Unul dintre motivele majore este că studiul limbii vietnameze oferă acces la o cultură profundă. Vietnamita este limba oficială a Vietnamului, o țară cu o istorie vastă și tradiții fascinante. Vietnameză pentru începători este unul dintre cele peste 50 de pachete de limbi gratuite pe care le puteți obține de la noi. „50LANGUAGES” este modalitatea eficientă de a învăța vietnameza online și gratuit. Materialele noastre didactice pentru cursul de vietnameză sunt disponibile atât online, cât și ca aplicații pentru iPhone și Android.

Vietnameza este vorbită de peste 90 de milioane de oameni. Prin învățarea acestei limbi, îți deschizi calea spre comunicarea cu o comunitate uriașă, mărești înțelegerea culturii și societății vietnameze. Studiul limbii vietnameze poate aduce și oportunități profesionale. Vietnamul este o economie emergentă cu o creștere rapidă, mai ales în domeniul tehnologiei și manufacturii. Cu acest curs puteți învăța vietnameza independent - fără profesor și fără școală de limbi străine! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

Învățarea unei limbi noi, precum vietnameza, poate îmbunătăți abilitățile cognitive. Cercetările arată că studiul unei limbi străine poate stimula memoria, concentrarea și capacitatea de rezolvare a problemelor. Vietnameza are o structură lingvistică distinctă. Studiul vietnamezei poate oferi o perspectivă nouă asupra modului în care limbile pot fi structurate și folosite. Învață vietnameza rapid cu 100 de lecții de limba vietnameză organizate pe subiecte. Fișierele audio MP3 pentru lecții au fost vorbite de vorbitori nativi vietnamezi. Ele vă ajută să vă îmbunătățiți pronunția.

Cunoașterea limbii vietnameze poate îmbunătăți experiența de călătorie. Abilitatea de a comunica în limba locală poate conduce la o explorare mai autentică și satisfăcătoare a Vietnamului. Există, așadar, o mulțime de motive pentru care ar trebui să înveți vietnameza. De la descoperirea culturii vietnameze, îmbunătățirea oportunităților profesionale, la dezvoltarea abilităților cognitive, beneficiile sunt considerabile. Învățarea vietnamezei poate constitui o experiență remarcabilă de dezvoltare personală și profesională.

Chiar și începătorii vietnamezi pot învăța vietnameza eficient cu „50LANGUAGES” prin propozițiile practice. Mai întâi veți cunoaște structurile de bază ale limbii. Exemple de dialoguri vă ajută să vă exprimați în limba străină. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Chiar și cursanții avansați pot repeta și consolida ceea ce au învățat. Înveți propoziții corecte și rostite frecvent și le poți folosi imediat. Veți putea comunica în situații de zi cu zi. Folosiți-vă pauza de prânz sau timpul în trafic pentru a învăța câteva minute de vietnameză. Înveți atât din mers, cât și acasă.