Игри

Број на слики : 2 Број на опции : 3 Време во секунди : 6 Прикажани јазици : Прикажи ги двата јазика

0

0

Запаметете ги сликите!
Што недостасува?
забележува
Таа забележува кораб во далечина.
புள்ளி
அவள் தொலைவில் ஒரு கப்பலைக் கண்டாள்.
слабее
Тој многу слабеел.
எடை இழக்க
அவர் உடல் எடையை வெகுவாகக் குறைத்துள்ளார்.
отфрла
Жената го отфрла мажот.
புறக்கணிப்பு
பெண் ஆணை நிராகரிக்கிறாள்.