Fjalor

sq Muzika   »   ta இசை

Fizarmonika

அக்கார்டியன்

akkārṭiyaṉ
Fizarmonika
Balalaika

பலேலெய்கா

palēleykā
Balalaika
Bendi

இசைக்குழு

icaikkuḻu
Bendi
Banzho

பாஞ்சோ இசைக்கருவி

pāñcō icaikkaruvi
Banzho
Klarineta

க்ளாரினெட்

kḷāriṉeṭ
Klarineta
Koncerti

கச்சேரி

kaccēri
Koncerti
Daullja

டிரம்

ṭiram
Daullja
Baterija

டிரம்ஸ்

ṭirams
Baterija
Flauta

புல்லாங்குழல்

pullāṅkuḻal
Flauta
Pianoja e madhe

பெரும் பியானோ

perum piyāṉō
Pianoja e madhe
Kitara

கிடார்

kiṭār
Kitara
Salla

அரங்கு

araṅku
Salla
Kibordi

விசைப்பலகை

vicaippalakai
Kibordi
Organi gojor

மவுத் ஆர்கன்

mavut ārkaṉ
Organi gojor
Muzika

இசை

icai
Muzika
Platoja e muzikës

இசை தாள்தாங்கி

icai tāḷtāṅki
Platoja e muzikës
Nota

இசைக் குறிப்பு

icaik kuṟippu
Nota
Organoja

இசை ஆர்கன்

icai ārkaṉ
Organoja
Pianoja

பியானோ

piyāṉō
Pianoja
Saksofoni

சாக்சஃபோன்

cākcaḥpōṉ
Saksofoni
Këngëtari

பாடகர்

pāṭakar
Këngëtari
Teli

கம்பி இழை

kampi iḻai
Teli
Tromba

ஊதுகொம்பு

ūtukompu
Tromba
Trombisti

ஊதுகொம்பு வாசிப்பவர்

ūtukompu vācippavar
Trombisti
Violina

வயலின்

vayaliṉ
Violina
Çantë violine

வயலின் பெட்டி

vayaliṉ peṭṭi
Çantë violine
Ksilofoni

சைலோபோன்

cailōpōṉ
Ksilofoni