© NFSR - Fotolia | Junge Löwen (Panthera leo)

Belajar bahasa Afrikaan secara percuma

Belajar bahasa Afrika dengan cepat dan mudah dengan kursus bahasa kami ‘Afrikaans untuk pemula‘.

ms Malay   »   af.png Afrikaans

Belajar Bahasa Afrikaan - Perkataan pertama
Helo! Hallo!
Selamat sejahtera! Goeie dag!
Apa khabar? Hoe gaan dit?
Selamat tinggal! Totsiens!
Jumpa lagi! Sien jou binnekort!

Mengapa anda perlu belajar bahasa Afrikaan?

Afrikaans adalah bahasa yang unik yang menawarkan banyak manfaat dalam hidup anda. Ia memungkinkan anda untuk berhubung dengan budaya dan sejarah yang berbeza. Belajar Afrikaans membolehkan anda menghargai budaya yang kaya dan menarik. Ia membuka dunia seni, muzik, dan sastera baru yang tidak mungkin ditemui dalam bahasa lain. Bahasa Afrikaans untuk pemula ialah salah satu daripada lebih 50 pek bahasa percuma yang anda boleh dapatkan daripada kami. ’50LANGUAGES’ ialah cara yang berkesan untuk mempelajari bahasa Afrikaan dalam talian dan secara percuma. Bahan pengajaran kami untuk kursus Afrikaans tersedia dalam talian dan sebagai apl iPhone dan Android.

Pengetahuan dalam Afrikaans membuka peluang perniagaan dan pekerjaan yang baru. Meskipun ia bukan bahasa utama, kepentingannya di beberapa tempat memberikan anda kelebihan yang kompetitif. Dalam bidang pelancongan, memiliki pengetahuan dalam Afrikaans adalah kelebihan besar. Ia memungkinkan anda untuk mengalami pengalaman yang lebih mendalam dan memuaskan ketika mengunjungi tempat-tempat di mana ia digunakan. Dengan kursus ini anda boleh belajar bahasa Afrikaan secara bebas - tanpa guru dan tanpa sekolah bahasa! Pelajaran disusun dengan jelas dan akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Afrikaans juga adalah bahasa yang menarik yang memperluas kemampuan kognitif anda. Belajar itu adalah latihan mental yang meningkatkan memori dan kemampuan pemecahan masalah anda. Dalam dunia geopolitik dan hubungan antarabangsa, pengetahuan dalam Afrikaans memberikan perspektif. Ia memberikan pemahaman yang lebih mendalam tentang isu-isu yang mempengaruhi kawasan tersebut. Belajar bahasa Afrikaans dengan pantas dengan 100 pelajaran bahasa Afrikaans yang dianjurkan mengikut topik. Fail audio MP3 untuk pelajaran dituturkan oleh penutur asli Afrikaans. Mereka membantu anda meningkatkan sebutan anda.

Belajar Afrikaans adalah cara untuk terhubung dengan komunitas global. Ia membantu memperkuat hubungan anda dengan orang-orang dari seluruh dunia. Secara keseluruhan, belajar Afrikaans adalah pengalaman yang memuaskan yang membuka jalan untuk peluang baru. Apa pun tujuan anda, memiliki pengetahuan dalam bahasa ini akan membuka pintu dan memperluas pemahaman anda.

Malah pemula Afrikaans boleh mempelajari bahasa Afrikaan dengan cekap dengan ’50LANGUAGES’ melalui ayat praktikal. Mula-mula anda akan mengenali struktur asas bahasa. Contoh dialog membantu anda mengekspresikan diri anda dalam bahasa asing. Pengetahuan awal tidak diperlukan.

Malah pelajar lanjutan boleh mengulang dan menyatukan apa yang telah mereka pelajari. Anda mempelajari ayat yang betul dan kerap dituturkan dan anda boleh menggunakannya serta-merta. Anda akan dapat berkomunikasi dalam situasi harian. Gunakan rehat makan tengah hari atau masa dalam lalu lintas untuk mempelajari beberapa minit bahasa Afrikaans. Anda belajar semasa dalam perjalanan dan juga di rumah.