© Niserin | Dreamstime.com

Belajar Bahasa Inggeris UK secara percuma

Belajar bahasa Inggeris dengan cepat dan mudah dengan kursus bahasa kami ‘Bahasa Inggeris untuk pemula‘.

ms Malay   »   en.png English (UK)

Belajar Bahasa Inggeris - Perkataan pertama
Helo! Hi!
Selamat sejahtera! Hello!
Apa khabar? How are you?
Selamat tinggal! Good bye!
Jumpa lagi! See you soon!

Mengapa anda perlu belajar bahasa Inggeris British?

Bahasa Inggeris (UK) untuk pemula ialah salah satu daripada lebih 50 pek bahasa percuma yang anda boleh dapatkan daripada kami. ‘50LANGUAGES’ ialah cara yang berkesan untuk belajar bahasa Inggeris (UK) dalam talian dan secara percuma. Bahan pengajaran kami untuk kursus Bahasa Inggeris (UK) tersedia dalam talian dan sebagai apl iPhone dan Android.

Dengan kursus ini anda boleh belajar bahasa Inggeris (UK) secara bebas - tanpa guru dan tanpa sekolah bahasa! Pelajaran disusun dengan jelas dan akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Belajar bahasa Inggeris (UK) dengan pantas dengan 100 pelajaran bahasa Inggeris (UK) yang dianjurkan mengikut topik. Fail audio MP3 untuk pelajaran dituturkan oleh penutur asli bahasa Inggeris (UK). Mereka membantu anda meningkatkan sebutan anda.

Malah pemula bahasa Inggeris (UK) boleh belajar bahasa Inggeris (UK) dengan cekap dengan ’50LANGUAGES’ melalui ayat praktikal. Mula-mula anda akan mengenali struktur asas bahasa. Contoh dialog membantu anda mengekspresikan diri anda dalam bahasa asing. Pengetahuan awal tidak diperlukan.

Malah pelajar lanjutan boleh mengulang dan menyatukan apa yang telah mereka pelajari. Anda mempelajari ayat yang betul dan kerap dituturkan dan anda boleh menggunakannya serta-merta. Anda akan dapat berkomunikasi dalam situasi harian. Gunakan rehat makan tengah hari atau masa dalam trafik untuk mempelajari beberapa minit bahasa Inggeris (UK). Anda belajar semasa dalam perjalanan dan juga di rumah.