© Svleusden | Dreamstime.com

Belajar bahasa Portugis PT secara percuma

Belajar bahasa Portugis Eropah dengan cepat dan mudah dengan kursus bahasa kami ‘Portugis Eropah untuk pemula‘.

ms Malay   »   pt.png Português (PT)

Belajar Bahasa Portugis Eropah - Perkataan pertama
Helo! Olá!
Selamat sejahtera! Bom dia!
Apa khabar? Como estás?
Selamat tinggal! Até à próxima!
Jumpa lagi! Até breve!

Apakah cara terbaik untuk mempelajari bahasa Portugis Eropah?

Mempelajari bahasa Portugis Eropah boleh menjadi pengalaman yang memuaskan dengan pendekatan yang betul. Berikut adalah beberapa cara terbaik untuk mempelajari bahasa ini. Luangkan waktu yang cukup untuk belajar. Seperti bahasa lain, mempelajari bahasa Portugis Eropah memerlukan masa dan latihan. Anda harus meluangkan waktu setiap hari untuk belajar dan mengamalkannya. Bahasa Portugis (PT) untuk pemula ialah salah satu daripada lebih 50 pek bahasa percuma yang anda boleh dapatkan daripada kami. ‘50LANGUAGES’ ialah cara yang berkesan untuk belajar bahasa Portugis (PT) dalam talian dan secara percuma. Bahan pengajaran kami untuk kursus bahasa Portugis (PT) tersedia dalam talian dan sebagai apl iPhone dan Android.

Aplikasi pembelajaran bahasa boleh sangat membantu. Terdapat banyak aplikasi pembelajaran bahasa Portugis Eropah seperti Duolingo dan Rosetta Stone yang menawarkan pelajaran interaktif yang membuat pembelajaran menjadi lebih menarik. Mengikuti kursus bahasa juga boleh sangat membantu. Kursus bahasa Portugis Eropah boleh memberikan struktur dan bimbingan yang diperlukan untuk mempelajari bahasa ini dengan betul. Dengan kursus ini anda boleh belajar bahasa Portugis (PT) secara bebas - tanpa guru dan tanpa sekolah bahasa! Pelajaran disusun dengan jelas dan akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Mendengar dan berlatih berbicara dalam bahasa Portugis Eropah sangat penting. Dengarkan podcast, lagu, atau video dalam bahasa Portugis Eropah. Ini membantu anda mendapatkan telinga untuk nada dan sebutan dalam bahasa tersebut. Mengamalkan penulisan dalam bahasa Portugis Eropah juga penting. Anda boleh mencoba menulis nota, senarai, atau jurnal dalam bahasa Portugis Eropah untuk mempertajam keterampilan penulisan anda. Belajar bahasa Portugis (PT) dengan pantas dengan 100 pelajaran bahasa Portugis (PT) yang dianjurkan mengikut topik. Fail audio MP3 untuk pelajaran dituturkan oleh penutur asli Portugis (PT). Mereka membantu anda meningkatkan sebutan anda.

Melibatkan diri dalam komuniti penutur asli Portugis Eropah sangat membantu. Sertailah kelompok atau klub bahasa Portugis Eropah atau berteman dengan penutur asli. Interaksi ini boleh mempercepat proses pembelajaran anda. Jangan takut untuk membuat kesalahan. Kesalahan adalah bagian penting dari proses belajar. Mereka membantu anda memahami apa yang anda tidak ketahui dan menunjukkan apa yang perlu anda tingkatkan.

Malah pemula Portugis (PT) boleh belajar bahasa Portugis (PT) dengan cekap dengan ’50BAHASA’ melalui ayat praktikal. Mula-mula anda akan mengenali struktur asas bahasa. Contoh dialog membantu anda mengekspresikan diri anda dalam bahasa asing. Pengetahuan awal tidak diperlukan.

Malah pelajar lanjutan boleh mengulang dan menyatukan apa yang telah mereka pelajari. Anda mempelajari ayat yang betul dan kerap dituturkan dan anda boleh menggunakannya serta-merta. Anda akan dapat berkomunikasi dalam situasi harian. Gunakan rehat makan tengah hari atau masa dalam trafik untuk mempelajari beberapa minit bahasa Portugis (PT). Anda belajar semasa dalam perjalanan dan juga di rumah.