© monjiro - Fotolia | Gosechi no mai

Lær japansk gratis

Lær japansk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Japansk for nybegynnere“.

nn Nynorsk   »   ja.png 日本語

Lær japansk - Første ord
Hei! こんにちは ! kon'nichiwa!
God dag! こんにちは ! kon'nichiwa!
Korleis går det? お元気 です か ? ogenkidesuka?
Vi sjåast! さようなら ! sayōnara!
Ha det så lenge! またね ! mata ne!

Hva er grunnene til å lære japansk?

Å lære japansk kan vere svært interessant. Det er eit språk fylt med unike karakterar og fonetikk, noko som gir studentar både utfordringar og tilfredsstillelse. I tillegg er japansk eit vakkert språk med mange uttrykk som ikkje finst i andre språk. Vidare kan kjennskap til japansk åpne opp for nye jobbmuligheter. Japan er ein økonomisk supermakt med mange multinasjonale selskap. Kunnskap om japansk kan dermed gi deg ein fordel i karrieren og i næringslivet. Japansk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære japansk på nettet og gratis. Vårt undervisningsmateriell for japanskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Kjennskap til japansk gir også ei djupare forståing av japansk kultur. Frå anime og manga til kampsport og litteratur, Japan har ein svært rik og variert kultur. Ved å lære japansk, kan du nyte denne kulturen på det opprinnelige språket. Om du planlegger å reise til Japan, vil kunnskap om japansk vere svært nyttig. Du vil kunne kommunisere med lokale innbyggjarar, lese skilt, og nyte mat og attraksjonar på ein meir autentisk måte. Denne erfaringa vil gi deg minner for livet. Med dette kurset kan du lære japansk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Å lære japansk kan også forbetre dine mentale ferdigheiter. Forsking viser at det å lære eit nytt språk kan forbedre minne, multitasking evner, og emosjonell intelligens. Så å lære japansk kan vere ei god øvelse for hjernen din. Til tross for at japansk kan vere vanskeleg å lære i starten, kan det gi stor tilfredsstillelse når du begynner å forstå det. Læringsprosessen i seg sjølv kan vere ei motiverande og givande erfaring, der du kan sjå framgangen din over tid. Lær japansk raskt med 100 japanske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble lest opp av japansk som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å lære japansk kan også auke sjølvtilliten din. Det å kunne japansk er noko spesielt og noko å vere stolt av. Evna til å kommunisere på eit framand språk viser mot og dedikasjon, og dette kan auke sjølvtilliten din i mange aspekt av livet. Det er mange grunnar til å lære japansk. Frå karrieremuligheter og kulturelle erfaringar, til mentale fordelar og auke i sjølvtillit, kan det å lære japansk gi mange breie og verdifulle fordelar.

Selv japanske nybegynnere kan lære japansk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter japansk. Du lærer både på farten og hjemme.