Игри

Број на слики : 2 Број на опции : 3 Време во секунди : 6 Прикажани јазици : Прикажи ги двата јазика

0

0

Запаметете ги сликите!
Што недостасува?
gomila
Ovde ima gomila pčeli.
massa
Zdes‘ massa pchel.
vo slučaj na itni slučai
Vo slučaj na itni slučai, pritisnete go crvenoto kopče!
v sluchaye chrezvychaynoy situatsii
V sluchaye chrezvychaynoy situatsii nazhmite na krasnuyu knopku!
kade
Kade si?
gde
Gde ty?