Тест 1Датум:
Време поминато на тест::
Score:


Mon Jul 15, 2024

0/10

Кликнете на збор
1. еден
2. jас и ти
и ты   See hint
3. еден, два, три
один, , три   See hint
4. Детето сака какао и сок од јаболко.
Ребёнок любит какао яблочный сок.   See hint
5. Садовите се извалкани.
грязная.   See hint
6. Би сакал / сакала кон аеродромот.
Мне в аэропорт.   See hint
7. Сакаш ли свинско месо?
Ты свинину?   See hint
8. Каде е автобуската станица?
Где автобусная ,   See hint
9. Каде е замокот?
замок?   See hint
10. Земи крема за сончање со себе.
с собой крем от солнца.   See hint