© Chrisdorney | Dreamstime.com

Opi englantia UK ilmaiseksi

Opi englantia nopeasti ja helposti kielikurssillamme Englanti aloittelijoille.

fi suomi   »   en.png English (UK)

Opi englantia - ensimmäiset sanat
Hei! Hi!
Hyvää päivää! Hello!
Mitä kuuluu? How are you?
Näkemiin! Good bye!
Näkemiin! See you soon!

Mikä on paras tapa oppia britti-englannin kieltä?

Britannian englannin kielen oppiminen vaatii tiettyjä strategioita. Kielikylpy on erittäin hyödyllinen tapa aloittaa. Katsokaa brittiläisiä TV-sarjoja, kuunnelkaa podcasteja, lukekaa kirjoja ja seuratkaa uutisia englanniksi. Online-kurssit ovat toinen tapa oppia kieltä. On olemassa monia ilmaisia ja maksullisia kursseja, jotka keskittyvät Britannian aksenttiin, sanastoon ja kielioppiin. Käytä näitä resursseja ahkerasti. Englanti (UK) aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia englantia (UK) verkossa ja ilmaiseksi. Englannin (UK) kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Sanakirjan käyttö on tärkeää. Se auttaa sinua ymmärtämään uusia sanoja ja lauseita. Sanakirja on avain laajemman sanavaraston ja paremman ymmärryksen saavuttamiseen. Kielioppi on olennainen osa englannin kieltä. Vaikka puhumisen ja kuuntelun harjoittelu on tärkeää, kieliopin hallinta auttaa sinua muodostamaan oikeita lauseita ja ilmauksia. Tällä kurssilla voit oppia englantia (UK) itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Flash-kortit ovat hyvä apuväline kielen opiskelussa. Ne auttavat sisäistämään uutta sanastoa ja kieliopin sääntöjä. Toisto on avainasemassa kielen oppimisessa, ja flash-kortit ovat tässä suhteessa korvaamattomia. Etsi brittiläinen ystävä tai mentor, joka voi auttaa sinua oppimaan. He voivat korjata ääntämystäsi, parantaa sanavarastoasi ja antaa neuvoja kielioppiin liittyen. Opi englantia (UK) nopeasti 100 englannin (UK) kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat äidinkielenään englantia (UK) puhuvat. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Jos mahdollista, matkusta Britanniaan. Parasta oppimista tapahtuu kielellisessä ympäristössä. Tämä voi nopeuttaa oppimista ja tehdä prosessista nautittavamman. Älä lannistu, jos et näe välitöntä kehitystä. Kielen oppiminen vaatii aikaa. Pysy kärsivällisenä, säilytä motivaatiosi ja jatka harjoittelua, niin tulet varmasti parantamaan taitojasi.

Jopa englannin (UK) aloittelijat voivat oppia englantia (UK) tehokkaasti “50LANGUAGES“ -kielen avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin englantia (UK). Opit niin tien päällä kuin kotonakin.