Opi marathia ilmaiseksi

Opi marathia nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Marathi aloittelijoille“.

fi suomi   »   mr.png मराठी

Opi marathi - ensimmäiset sanat
Hei! नमस्कार! namaskāra!
Hyvää päivää! नमस्कार! Namaskāra!
Mitä kuuluu? आपण कसे आहात? Āpaṇa kasē āhāta?
Näkemiin! नमस्कार! येतो आता! भेटुय़ा पुन्हा! Namaskāra! Yētō ātā! Bhēṭuẏā punhā!
Näkemiin! लवकरच भेटू या! Lavakaraca bhēṭū yā!

Miksi sinun pitäisi opetella marathia?

Marathin kielen oppiminen on investointi tulevaisuuteen. Se avaa oven Intian Maharashtran osavaltion rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan. Tämä indoeurooppalainen kieli tarjoaa uuden näkökulman maailmaan ja rikastuttaa ymmärrystäsi kulttuurin monimuotoisuudesta. Marathin kielen taito voi avata uusia uramahdollisuuksia. Jos työskentelet kansainvälisessä ympäristössä, marathin kielen taito voi olla arvokas etu. Se voi myös luoda mahdollisuuksia työskennellä Intiassa tai yhteistyöhön marathia puhuvien yritysten kanssa. Marathi aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia marathia verkossa ja ilmaiseksi. Marathi-kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Yleisesti ottaen, marathin kielen opiskelu voi parantaa kielitaitojasi. Monikielisyys on hyväksi aivojen terveydelle ja joustavuudelle. Lisäksi, koska marathi kuuluu indoarjalaisiin kieliin, sen taidon avulla voi olla helpompi oppia muita saman ryhmän kieliä. Maharashtra on upea paikka, jolla on rikas kulttuuri ja historia. Marathin kielen taito auttaa sinua ymmärtämään paremmin tätä kulttuuria, historiaa ja ihmisiä. Se antaa sinulle mahdollisuuden kommunikoida paikallisten kanssa heidän omalla kielellään, rikastaen matkakokemustasi. Tällä kurssilla voit oppia marathia itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Marathi on kuitenkin paljon enemmän kuin vain työkalu. Se on ikkuna Maharashtran kirjallisuuden, musiikin ja taiteen rikkauksiin. Alkuperäiskielellä ymmärtämällä arvostat niitä uudella tavalla. Maharashtra on pieni osavaltio, mutta sillä on suuri sydän. Marathin kielen taito antaa sinulle mahdollisuuden syventyä sen kulttuuriin ja perinteisiin. Saat tutustua vieraanvaraisuuteen ja ystävällisyyteen, jotka ovat tämän alueen tunnusmerkkejä. Opi marathia nopeasti 100 marathin kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat äidinkielenään marathin puhujat. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Kieli on avain ihmisten väliseen ymmärrykseen. Marathin kielen taito mahdollistaa ihmisten ja kulttuurien kohtaamisen heidän omalla kielellään, ilman kielimuureja. Opit arvostamaan Maharashtran elämäntapaa ja näkemään maailman hieman eri näkökulmasta. Jokainen uusi kieli on lahja, joka rikastuttaa elämääsi. Marathin kielen oppiminen on investointi, joka antaa sinulle paremman ymmärryksen maailmasta ja rikastuttaa henkilökohtaista ja ammatillista elämääsi.

Jopa marathi-aloittelijat voivat oppia marathia tehokkaasti “50LANGUAGES“ -kielen avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin marathia. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.