© T.Tulik - Fotolia | Sunscreen woman. Girl putting sun block on beach holding orange

Opi kroatiaa ilmaiseksi

Opi kroatiaa nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Kroatia aloittelijoille“.

fi suomi   »   hr.png hrvatski

Opi kroatia - ensimmäiset sanat
Hei! Bog! / Bok!
Hyvää päivää! Dobar dan!
Mitä kuuluu? Kako ste? / Kako si?
Näkemiin! Doviđenja!
Näkemiin! Do uskoro!

Mitä erityistä kroatian kielessä on?

Kroatian kieli on ainutlaatuinen monella tapaa. Se on osa slaavilaisten kielten perhettä ja on virallinen kieli Kroatiassa. Kroatian kielessä on useita erityispiirteitä, jotka erottavat sen muista kielistä. Yksi mielenkiintoinen piirre kroatian kielessä on sen ääntämys. Jokainen kirjain vastaa yhtä äännettä, mikä tarkoittaa, että sanat lausutaan niin kuin ne kirjoitetaan. Tämä tekee kroatian ääntämisestä loogista ja suhteellisen helppoa oppia. Kroatia aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia kroatiaa verkossa ja ilmaiseksi. Kroatian kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Kroatian kielioppi on haastava, mutta järjestelmällinen. Siinä on seitsemän sijamuotoa, jotka kuvastavat sanan funktiota lauseessa. Tämä on monimutkaisempi järjestelmä kuin useimmissa eurooppalaisissa kielissä. Toinen merkittävä piirre kroatian kielessä on sen sanasto. Se on säilyttänyt monia vanhoja slaavilaisia sanoja, toisin kuin jotkut muut slaavilaiset kielet, jotka ovat lainanneet enemmän sanoja muista kielistä. Tämä tekee kroatian sanastosta rikkaan ja ainutlaatuisen. Tällä kurssilla voit oppia kroatiaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kroatian kielellä on myös omat aakkoset, jotka perustuvat latinalaiseen aakkostoon. Aakkosissa on 30 kirjainta, mukaan lukien useita kirjaimia, joita ei löydy monista muista latinalaisen aakkoston kielistä. Kroatian kielen rooli kansallisessa identiteetissä on merkittävä. Kroatian kielen ja kulttuurin vaaliminen on ollut tärkeää osana Kroatian itsenäistymistä ja kansallisen identiteetin rakentamista. Opi kroatiaa nopeasti 100:lla aiheittain järjestetyllä kroatian kielen tunnilla. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat kroatiaa äidinkielenään puhuvia. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Toisaalta kroatian oppiminen voi avata ovet ymmärtämään Balkanin alueen kulttuuria ja historiaa laajemmin. Se on läheistä sukua useille muille alueen kielille, mukaan lukien serbia, bosnia ja montenegro. Kaiken kaikkiaan kroatian kieli on erityinen ja ainutlaatuinen. Sen ääntämys, kielioppi, sanasto, aakkoset ja kulttuurillinen merkitys tekevät siitä kiinnostavan kielen tutkia ja opiskella.

Jopa kroatialaiset aloittelijat voivat oppia kroatiaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin kroatiaa. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.