© Andrey Khrobostov - Fotolia | India Gate

Opi hindiä ilmaiseksi

Opi hindiä nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Hindi aloittelijoille“.

fi suomi   »   hi.png हिन्दी

Opi hindi - ensimmäiset sanat
Hei! नमस्कार! namaskaar!
Hyvää päivää! शुभ दिन! shubh din!
Mitä kuuluu? आप कैसे हैं? aap kaise hain?
Näkemiin! नमस्कार! namaskaar!
Näkemiin! फिर मिलेंगे! phir milenge!

Miksi sinun pitäisi oppia hindi?

Hindin kielen opiskelu tarjoaa monia etuja. Se on Intian virallinen kieli ja yksi maailman puhutuimmista kielistä, jota käyttää yli 600 miljoonaa ihmistä. Hindin kielen taito avaa oven rikkaaseen kulttuuriin ja historiaan. Lisäksi, hindin kieli on merkittävä kaupankäynnin ja liiketoiminnan kieli. Intia on yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista, joten hindin taito voi tarjota uusia ura- ja liiketoimintamahdollisuuksia. Hindi aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia hindiä verkossa ja ilmaiseksi. Hindi-kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Hindin opiskelu tarjoaa myös kulttuurisen syväsukelluksen. Se antaa mahdollisuuden tutustua syvällisemmin Intian kirjallisuuteen, elokuviin, musiikkiin ja taiteeseen. Tämä auttaa laajentamaan ymmärrystä ja arvostusta Intian rikasta kulttuuria kohtaan. Hindin opiskelu voi parantaa kognitiivisia taitoja. Kuten muidenkin kielten opiskelu, se kehittää muistia, keskittymiskykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kriittistä ajattelua. Nämä taidot ovat hyödyllisiä niin henkilökohtaisessa kuin ammatillisessa elämässäkin. Tällä kurssilla opit hindiä itsenäisesti – ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Hindin kielen taito voi myös rikastuttaa matkakokemusta Intiassa. Se avaa ovet paikallisiin yhteisöihin ja auttaa luomaan syvällisempiä yhteyksiä ihmisiin. Se myös parantaa kommunikointia ja tekee matkasta helpomman ja nautinnollisemman. Hindin oppiminen on myös palkitsevaa sosiaalisesti. Se avaa mahdollisuuksia uusiin ystävyyssuhteisiin ja merkityksellisiin yhteyksiin hindinkielisten ihmisten kanssa. Kommunikointi ihmisten kanssa heidän omalla kielellään luo vahvempia siteitä. Opi hindiä nopeasti 100 hindin kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat hindin äidinkielenään puhuvat. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Hindin kielen opiskelu on investointi tulevaisuuteen. Sen taito voi olla merkittävä etu monilla työmarkkinoilla ja auttaa erottautumaan työnhakijoiden joukosta. Joten, miksi et aloittaisi hindin kielen opiskelua tänään? Se voi rikastuttaa elämääsi monin tavoin ja tarjota uusia mahdollisuuksia, joista et ole aiemmin osannut uneksia.

Jopa hindin aloittelijat voivat oppia hindiä tehokkaasti “50LANGUAGES“ -kielen avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin hindin. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.