© merial - Fotolia | Wintry historic center of Brno

Opi tšekkiä ilmaiseksi

Opi tšekkiä nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Tšekki aloittelijoille“.

fi suomi   »   cs.png čeština

Opi tšekki - ensimmäiset sanat
Hei! Ahoj!
Hyvää päivää! Dobrý den!
Mitä kuuluu? Jak se máte?
Näkemiin! Na shledanou!
Näkemiin! Tak zatím!

Miksi sinun pitäisi opetella tšekkiä?

Tšekin kieli on rikas ja syvä. Se on Tšekin tasavallan virallinen kieli, ja sitä puhuu yli kymmenen miljoonaa ihmistä. Tšekin kielen oppiminen antaa mahdollisuuden sukeltaa tämän upean maan kulttuuriin. Kielten opiskelu stimuloi aivoja. Tšekki, jolla on omat ainutlaatuiset kieliopilliset säännöt ja ääntämisen haasteet, tarjoaa uudenlaisen aivopähkinän. Se parantaa muistia, keskittymiskykyä ja kriittistä ajattelua. Tšekki aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia tšekkiä verkossa ja ilmaiseksi. Tšekin kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Tšekin kielen osaaminen antaa syvällisemmän ymmärryksen Tšekin historiasta, perinteistä ja arvoista. Tämä kulttuurin ymmärrys auttaa sinua arvostamaan maan monimuotoisuutta ja ymmärtämään paremmin sen asukkaiden kokemuksia. Tšekki on erityisen hyödyllinen kieli matkailijoille. Tšekki on suosittu matkakohde, jossa on rikas historia, kulttuuri ja luonto. Tšekin kielen taito syventää matkakokemusta ja mahdollistaa syvemmät yhteydet paikallisiin ihmisiin. Tällä kurssilla voit oppia tšekkiä itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tšekin kieli on arvokas taito työelämässä. Tšekin tasavalta on kehittyvä talous, ja tšekin kielen taito voi avata uusia työmahdollisuuksia. Se voi antaa sinulle etulyöntiaseman monilla eri aloilla. Harvemmin opiskeltujen kielten, kuten tšekin, oppiminen on arvokasta. Se herättää kiinnostusta muita kieliryhmiä ja kulttuureja kohtaan. Tšekin kielen oppiminen lisää monikulttuurista ymmärrystä ja tekee sinusta paremmin informoidun maailmankansalaisen. Opi tšekkiä nopeasti 100 tšekin kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat tšekkiläisiä puhujia. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Tšekki tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman Tšekin tasavallan ja sen asukkaiden historiaan. Kielen rakenteet ja sanasto heijastavat sen puhujien pitkää historiaa ja kulttuuriperintöä. Tšekin kielen oppiminen on kuin aikamatka menneisyyteen. Kaiken kaikkiaan tšekin kielen oppiminen on sekä mielenkiintoista että hyödyllistä. Se kehittää kognitiivisia taitoja, parantaa kulttuurista ymmärrystä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Tšekin kielen oppiminen on investointi, joka kannattaa.

Jopa tšekkiläiset aloittelijat voivat oppia tšekkiä tehokkaasti “50LANGUAGES“ -kielen avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin tšekkiä. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.