Shqip » Nynorsk   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [nitten]

På kjøkenet

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [nitten]

På kjøkenet

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNynorsk
E ke kuzhinёn tё re? Ha- d- f--- n--- k-----?
Çfarё do tё gatuash sot? Kv- s--- d- l--- i d--?
Gatuan me korent apo me gaz? Br---- d- e-------- k------ e---- g---------?
   
A ti pres qepёt? Sk-- e- s----- o-- l-----?
A ti qёroj patatet? Sk-- e- s------ p-------?
A ta laj sallatёn? Sk-- e- v---- s------?
   
Ku jane gotat? Ko- e- g----?
Ku janё enёt? Ko- e- s-------?
Ku ёshtё kompleti? Ko- e- b--------?
   
A ke hapёse kanaçesh? Ha- d- e-- b--------?
A ke hapёse shishesh? Ha- d- e-- f----------?
A ke tapёxjerrёse? Ha- d- e-- k-----------?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? Ko--- d- s---- i d---- g----?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? St------ d- f----- i d---- p----?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? Gr----- d- g--------- p- d---- g------?
   
Unё shtroj tavolinёn. Eg d------ b-----.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. He- e- k------- g------ o- s------.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. He- e- g----- t--------- o- s----------.