Shqip » Boshnjakisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [šezdeset i osam]

veliko – malo

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [šezdeset i osam]

veliko – malo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbosanski
i madh dhe i vogёl ve---- i m--o
Elefanti ёshtё i madh. Sl-- j- v-----.
Miu ёshtё i vogёl. Mi- j- m----.
   
i errёt dhe i çelёt ta--- i s------o
Nata ёshtё e errёt. No- j- t----.
Dita ёshtё me dritё. Da- j- s-------.
   
i vjetёr dhe i ri st--- i m---o
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Na- d--- j- j--- s---.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Pr--- 70 g----- b-- j- j-- m---.
   
i bukur dhe i shёmtuar li---- i r---o
Flutura ёshtё e bukur. Le---- j- l----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Pa-- j- r----.
   
i trashё dhe i hollё de---- i m----o
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Že-- o- 100 k--- j- d-----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Mu------ o- 50 k--- j- m----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё sk--- i j-----o
Makina ёshtё e shtrenjtё. Au-- j- s----.
Gazeta ёshtё e lirё. No---- s- j------.