Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ja ti   See hint
2. njё, dy, tre
jedan, , tri   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Dijete voli i sok od jabuke.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Posuđe je ,   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Htio / bih do aerodroma.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Voliš svinjetinu?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Gdje autobuska stanica?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Gdje dvorac?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
kremu za sunčanje.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
bušilicu i odvijač.   See hint