Shqip » Spanjisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [diecinueve]

En la cocina

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [diecinueve]

En la cocina

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
E ke kuzhinёn tё re? ¿T----- u-- c----- n----?
Çfarё do tё gatuash sot? ¿Q-- q------ c------ h--?
Gatuan me korent apo me gaz? ¿C------ e- u-- c----- e-------- o d- g--?
   
A ti pres qepёt? ¿Q------ q-- p---- l-- c-------?
A ti qёroj patatet? ¿Q------ q-- p--- l-- p------?
A ta laj sallatёn? ¿Q------ q-- l--- l- l------?
   
Ku jane gotat? ¿D---- e---- l-- v----?
Ku janё enёt? ¿D---- e--- l- v------?
Ku ёshtё kompleti? ¿D---- e---- l-- c--------?
   
A ke hapёse kanaçesh? ¿T----- u- a------ d- l----?
A ke hapёse shishesh? ¿T----- u- a-----------?
A ke tapёxjerrёse? ¿T----- u- s----------?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? ¿E---- c-------- l- s--- e- e--- o---?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? ¿E---- f------ e- p------ e- e--- s-----?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? ¿E---- a----- l-- v-------- e- e--- p-------?
   
Unё shtroj tavolinёn. Yo e---- p------- l- m---.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. Aq-- e---- l-- c--------- l-- t--------- y l-- c-------.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. Aq-- e---- l-- v----- l-- p------ y l-- s----------.