Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sat May 25, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
yo tú   See hint
2. njё, dy, tre
uno, , tres   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
niño / A la niña le gustan el cacao y el zumo de manzana.   See hint
4. Enёt janë të palara.
La vajilla sucia.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Me gustaría ir al ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
¿Te gusta la carne cerdo?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
¿Dónde la parada del autobús?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
¿Dónde está castillo?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Lleva crema contigo .   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
necesito un taladro y un destornillador.   See hint