Shqip » Spanjisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [cincuenta y dos]

En los grandes almacenes

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [cincuenta y dos]

En los grandes almacenes

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? ¿V---- a l-- g------ a-------- / l- t----- p-- d----------- (a-.)?
Dua tё bёj pazar. (Y-) t---- q-- h---- u--- c------.
Dua tё blej shumё gjёra. (Y-) q----- c------ m----- c----.
   
Ku janё artikujt e zyrave? ¿D---- e---- l-- m--------- d- o------?
Mё duhen zarfe dhe letra. (Y-) n------- s----- y p---- p--- c----.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. (Y-) n------- b--------- y m---------.
   
Ku janё mobiljet? ¿D---- e---- l-- m------?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. (Y-) n------- u- a------ y u-- c-----.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. (Y-) n------- u- e--------- y u-- e---------.
   
Ku janё lodrat? ¿D---- e---- l-- j-------?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. (Y-) n------- u-- m----- y u- o-- d- p------.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. (Y-) n------- u- b---- d- f----- y u- j---- d- a------.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? ¿D---- e---- l-- h-----------?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. (Y-) n------- u- m------- y u--- t------.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. (Y-) n------- u- t------ y u- d-------------.
   
Ku janё bizhuteritё? ¿E- d---- e--- e- d----------- d- j----?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. (Y-) n------- u-- c----- y u-- p------.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. (Y-) n------- u- a----- y u--- p--------- / a----- (a-.).