Shqip » Spanjisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [seis]

Leer y escribir

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [seis]

Leer y escribir

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
Unё lexoj. Yo l--.
Unё lexoj njё shkronjё. Yo l-- u-- l----.
Unё lexoj njё fjalё. Yo l-- u-- p------.
   
Unё lexoj njё fjali. Yo l-- u-- f----.
Une lexoj njё letёr. Yo l-- u-- c----.
Une lexoj njё libёr. Yo l-- u- l----.
   
Unё lexoj. Yo l--.
Ti lexon. Tú l---.
Ai lexon. Él l--.
   
Unё shkruaj. Yo e------.
Unё shkruaj njё shkronjё. Yo e------ u-- l----.
Unё shkruaj njё fjalё. Yo e------ u-- p------.
   
Unё shkruaj njё fjali. Yo e------ u-- f----.
Unё shkruaj njё letёr. Yo e------ u-- c----.
Unё shkruaj njё libёr. Yo e------ u- l----.
   
Unё shkruaj. Yo e------.
Ti shkruan. Tú e-------.
Ai shkruan. Él e------.