Shqip » Spanjisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [sesenta y uno]

Números ordinales

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [sesenta y uno]

Números ordinales

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
Muaji i parё ёshtё janari. El p----- m-- e- e----.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. El s------ m-- e- f------.
Muaji i tretё ёshtё marsi. El t----- m-- e- m----.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. El c----- m-- e- a----.
Muaji i pestё ёshtё mai. El q----- m-- e- m---.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. El s---- m-- e- j----.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Se-- m---- s-- m---- a--.
janar, shkurt, mars, En---- f------- m----,
prill, maj dhe qershor. ab---- m--- y j----.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. El s------ m-- e- j----.
Muaji i tetё ёshtё gushti. El o----- m-- e- a-----.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. El n----- m-- e- s---------.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. El d----- m-- e- o------.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. El u------- m-- e- n--------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. El d-------- m-- e- d--------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. Do-- m---- s-- u- a--.
korrik, gusht, shtator, Ju---- a------ s---------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. oc------ n-------- y d--------.