Shqip » Spanjisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sesenta y ocho]

grande – pequeño

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [sesenta y ocho]

grande – pequeño

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
i madh dhe i vogёl gr---- y p-----o
Elefanti ёshtё i madh. El e------- e- g-----.
Miu ёshtё i vogёl. El r---- e- p------.
   
i errёt dhe i çelёt os---- y c---o
Nata ёshtё e errёt. La n---- e- o-----.
Dita ёshtё me dritё. El d-- e- c----.
   
i vjetёr dhe i ri vi--- y j---n
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Nu----- a----- e- m-- v---- / m----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Ha-- 70 a--- a-- e-- j----.
   
i bukur dhe i shёmtuar bo---- y f-o
Flutura ёshtё e bukur. La m------- e- b-----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. La a---- e- f--.
   
i trashё dhe i hollё go--- y d-----o
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Un- m---- d- 100 K-. e- g----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Un h----- d- 50 K-. e- d------.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ca-- y b----o
Makina ёshtё e shtrenjtё. El c---- e- c---.
Gazeta ёshtё e lirё. El p-------- e- b-----.