Shqip » Norvegjisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [førtisju]

Reiseforberedelser

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [førtisju]

Reiseforberedelser

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipnorsk
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! Du m- p---- k-------- v--.
S’duhet tё harrosh asgjё! Du m- i--- g----- n--.
Tё duhet njё valixhe e madhe! Du t------ e- s--- k------.
   
Mos harro pashaportёn! Ik-- g--- r----------.
Mos harro biletёn e fluturimit! Ik-- g--- f------------.
Mos harro çeqet e udhёtimit! Ik-- g--- r------------.
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. Ta m-- d-- s------.
Merr syzet e diellit me vete. Ta m-- d-- s----------.
Merr kapelen me vete. Ta m-- d-- s--------.
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? Vi- d- t- m-- d-- b-----?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? Vi- d- t- m-- d-- r---------?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? Vi- d- t- m-- d-- p------?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. Hu-- b------- s-------- o- s------.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. Hu-- s-------- b------ o- d-----------.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. Hu-- p--------- n---------- o- t----------.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. Du t------ s--- s------- o- s------.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. Du t------ l------------ s--- o- n--------.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. Du t------ e- k--- e- t--------- o- t-------.