Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sun Apr 21, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
jeg du   See hint
2. njё, dy, tre
en, , tre   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
liker kakao og eplejuice.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Oppvasken skitten.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Jeg vil flyplassen.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Liker svin?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Hvor bussholdeplassen?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Hvor slottet?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Ta med solkrem.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
Jeg trenger bor og en skrutrekker.   See hint