کتاب لغت

fa ‫صفت ها 1‬   »   ta அடைமொழி 1

‫78 [هفتاد و هشت]‬

‫صفت ها 1‬

‫صفت ها 1‬

78 [எழுபத்து எட்டு]

78 [Eḻupattu eṭṭu]

அடைமொழி 1

[aṭaimoḻi 1]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫یک خانم پیر‬ ஒரு வயதான பெண் ஒரு வயதான பெண் 1
o-- vayat-ṉa --ṇ oru vayatāṉa peṇ
‫یک خانم چاق‬ ஒரு பருமனான பெண் ஒரு பருமனான பெண் 1
or- pa-u-a---a-p-ṇ oru parumaṉāṉa peṇ
‫یک خانم فضول (کنجکاو)‬ ஓர் ஆர்வமுள்ள பெண் ஓர் ஆர்வமுள்ள பெண் 1
ōr ā---mu-ḷa-peṇ ōr ārvamuḷḷa peṇ
‫یک خودروی نو‬ ஒரு புது மோட்டார் வண்டி ஒரு புது மோட்டார் வண்டி 1
or- p-tu-m-ṭṭ-- --ṇ-i oru putu mōṭṭār vaṇṭi
‫یک خودروی پرسرعت‬ ஒரு துரிதமான மோட்டார் வண்டி ஒரு துரிதமான மோட்டார் வண்டி 1
or---u-ita-----mō-ṭā-----ṭi oru turitamāṉa mōṭṭār vaṇṭi
‫یک خودروی راحت‬ ஒரு வசதியான மோட்டார் வண்டி ஒரு வசதியான மோட்டார் வண்டி 1
or- -----i-āṉ--mōṭ--r-vaṇṭi oru vacatiyāṉa mōṭṭār vaṇṭi
‫یک لباس آبی‬ ஒரு நீல நிற உடுப்பு ஒரு நீல நிற உடுப்பு 1
o-u -īla niṟa -----u oru nīla niṟa uṭuppu
‫یک لباس قرمز‬ ஒரு சிகப்பு நிற உடுப்பு ஒரு சிகப்பு நிற உடுப்பு 1
o-u-c-ka----ni-- uṭ--pu oru cikappu niṟa uṭuppu
‫یک لباس سبز‬ ஒரு பச்சை நிற உடுப்பு ஒரு பச்சை நிற உடுப்பு 1
o---pa-c-- ni-- -ṭu--u oru paccai niṟa uṭuppu
‫یک کیف سیاه‬ ஒரு கருப்பு நிறப் பை ஒரு கருப்பு நிறப் பை 1
or----ru--u--iṟap-p-i oru karuppu niṟap pai
‫یک کیف قهوه ای‬ ஒரு பழுப்பு நிறப் பை ஒரு பழுப்பு நிறப் பை 1
oru -aḻup-u-n-ṟ-- --i oru paḻuppu niṟap pai
‫یک کیف سفید‬ ஒரு வெள்ளை நிறப் பை ஒரு வெள்ளை நிறப் பை 1
oru-v-ḷ--- -i--- -ai oru veḷḷai niṟap pai
‫مردم مهربان‬ நல்ல மனிதர்கள் நல்ல மனிதர்கள் 1
n-ll- maṉ--a-kaḷ nalla maṉitarkaḷ
‫مردم با ادب‬ மரியாதை கொடுக்கும் மனிதர்கள் மரியாதை கொடுக்கும் மனிதர்கள் 1
m-r-yā-ai-koṭ-kk-- -aṉi-a-kaḷ mariyātai koṭukkum maṉitarkaḷ
‫مردم جالب‬ சுவாரஸ்யமான மனிதர்கள் சுவாரஸ்யமான மனிதர்கள் 1
cuvā-as-amāṉa --ṉ--a---ḷ cuvārasyamāṉa maṉitarkaḷ
‫بچه‌های نازنین (دوست داشتنی)‬ நேசமான குழந்தைகள் நேசமான குழந்தைகள் 1
n--a---a --ḻa----kaḷ nēcamāṉa kuḻantaikaḷ
‫بچه‌های بی ادب (پررو)‬ குறும்பான குழந்தைகள் குறும்பான குழந்தைகள் 1
k--um---a-kuḻ--ta---ḷ kuṟumpāṉa kuḻantaikaḷ
‫بچه‌های خوب و مؤدب‬ நன்னடத்தையுள்ள குழந்தைகள் நன்னடத்தையுள்ள குழந்தைகள் 1
naṉ---at------ḷa ku-anta--aḷ naṉṉaṭattaiyuḷḷa kuḻantaikaḷ

‫کامپیوتر می تواند کلماتی را که می شنود بازسازی کند‬

‫رؤیای قدیمی انسان خواندن فکر دیگران بوده است.‬ ‫هر کس می خواهد بداند که افراد دیگر در یک زمان معین به چه فکر می کنند.‬ ‫این رؤیا هنوز به واقعیّت نپیوسته است.‬ ‫حتی با استفاده از فناوری روز هم، ما نمی توانیم فکر دیگران را بخوانیم.‬ ‫آنچه دیگران فکر می کنند به صورت یک راز باقی خواهد ماند.‬ ‫امّا، ما می توانیم آنچه را دیگران می شوند را تشخیص دهیم!‬ ‫این موضوع توسّط یک آزمایش علمی ثابت شده است.‬ ‫محقّقان در بازسازی کلمات شنیده شده موفق شده اند.‬ ‫برای این منظور، آنها امواج مغزی افراد تحت آزمایش را تجزیه و تحلیل کردند.‬ ‫هنگامی که ما چیزی را می شنویم، مغز ما فعّال می شود.‬ ‫و باید مطلب شنیده شده را پردازش کند.‬ ‫در این روند الگوی فعّالیت خاصی پدیدار می شود.‬ ‫این الگو را می توان بوسیله الکترودها ذخیره کرد.‬ ‫و این ذخیره را می توان دوباره پردازش کرد.‬ ‫و می توان آن را بوسیله کامپیوتر به یک الگوی صدا دار تبدیل کرد.‬ ‫به این طریق می توان کلمه شنیده شده را شناسایی کرد.‬ ‫این قاعده در مورد تمام کلمات صادق است.‬ ‫هر کلمه ای که ما می شنویم تولید یک علامت خاص می کند.‬ ‫این علامت همیشه به صدای کلمه مربوط است.‬ ‫پس از آن "فقط" نیاز به ترجمه به یک علامت صوتی دارد.‬ ‫اگر شما این الگوی صوتی را می شناسید، کلمه را هم می دانید.‬ ‫افراد تحت آزمایش کلمات واقعی و جعلی را در آزمایش شنیدند.‬ ‫بنابراین، بخشی از کلمات وجود نداشت.‬ ‫با وجود این، این کلمات را نیز می توان بازسازی کرد.‬ ‫کلمات شناخته شده را می توان توسّط یک کامپیوتر بیان کرد.‬ ‫همچنین می توان آنها را فقط بر روی صفحه نمایش دید.‬ ‫در حال حاضر، پژوهشگران امیدوارند که به زودی علائم زبان را بهتر درک کنند.‬ ‫بنابراین رؤیای خواندن فکر دیگران ادامه دارد...‬