کتاب لغت

fa ‫دلیل آوردن برای چیزی 1‬   »   ta காரணம் கூறுதல் 1

‫75 [هفتاد و پنج]‬

‫دلیل آوردن برای چیزی 1‬

‫دلیل آوردن برای چیزی 1‬

75 [எழுபத்து ஐந்து]

75 [Eḻupattu aintu]

காரணம் கூறுதல் 1

[kāraṇam kūṟutal 1]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫چرا شما نمی‌آیید؟‬ நீங்கள் ஏன் வருவதில்லை? நீங்கள் ஏன் வருவதில்லை? 1
n---a--ēṉ var--ati-lai? nīṅkaḷ ēṉ varuvatillai?
‫هوا خیلی بد است.‬ வானிலை மிகவும் மோசமாக உள்ளது. வானிலை மிகவும் மோசமாக உள்ளது. 1
V----a--m-k-v---mō---āka-uḷḷat-. Vāṉilai mikavum mōcamāka uḷḷatu.
‫من نمی‌آیم چون هوا خیلی بد است.‬ நான் வருவதில்லை, ஏனென்றால் வானிலை மிகவும் மோசமாக உள்ளது. நான் வருவதில்லை, ஏனென்றால் வானிலை மிகவும் மோசமாக உள்ளது. 1
N-- --r-v-t---ai- ---ṉṟā- -ā-i-a- m-k--u---ōc-m-ka --ḷat-. Nāṉ varuvatillai, ēṉeṉṟāl vāṉilai mikavum mōcamāka uḷḷatu.
‫چرا او (مرد) نمی‌آید؟‬ அவன் ஏன் வரவில்லை? அவன் ஏன் வரவில்லை? 1
A-aṉ -- ---av-l-ai? Avaṉ ēṉ varavillai?
‫او (مرد) را دعوت نکرده اند.‬ அவன் அழைக்கப்படவில்லை. அவன் அழைக்கப்படவில்லை. 1
A-a--a-a--k--p-ṭ-vi--ai. Avaṉ aḻaikkappaṭavillai.
‫او نمی‌آید چون او را دعوت نکرده اند.‬ அவன் அழைக்கப்படாததால் வரவில்லை. அவன் அழைக்கப்படாததால் வரவில்லை. 1
A-aṉ-aḻ---k-p--ṭā-atāl va--v---a-. Avaṉ aḻaikkappaṭātatāl varavillai.
‫چرا تو نمی‌آیی؟‬ நீ ஏன் வரவில்லை? நீ ஏன் வரவில்லை? 1
Nī-----a-a---lai? Nī ēṉ varavillai?
‫من وقت ندارم.‬ எனக்கு நேரமில்லை. எனக்கு நேரமில்லை. 1
E-akk- -ēr--il-ai. Eṉakku nēramillai.
‫من نمی‌آیم چون وقت ندارم.‬ எனக்கு நேரம் இல்லாததால் வரவில்லை. எனக்கு நேரம் இல்லாததால் வரவில்லை. 1
Eṉakk--nē--m il---a--l v----i-lai. Eṉakku nēram illātatāl varavillai.
‫چرا تو نمی‌مانی؟‬ நீ ஏன் தங்கக்கூடாது? நீ ஏன் தங்கக்கூடாது? 1
Nī--ṉ ta-----ū---u? Nī ēṉ taṅkakkūṭātu?
‫من هنوز کار دارم.‬ எனக்கு இன்னும் வேலை இருக்கிறது. எனக்கு இன்னும் வேலை இருக்கிறது. 1
Eṉakk--iṉ-um v--a- -----iṟa-u. Eṉakku iṉṉum vēlai irukkiṟatu.
‫من نمی‌مانم چون هنوز کار دارم.‬ எனக்கு இன்னும் வேலை இருப்பதால் தங்கப்போவது இல்லை. எனக்கு இன்னும் வேலை இருப்பதால் தங்கப்போவது இல்லை. 1
Eṉ-k-- --ṉ-m-vē-a- i--ppa-āl taṅ--pp-v----ill--. Eṉakku iṉṉum vēlai iruppatāl taṅkappōvatu illai.
‫چرا حالا می‌روید؟‬ நீங்கள் ஏன் இப்பொழுதே போகிறீர்கள்? நீங்கள் ஏன் இப்பொழுதே போகிறீர்கள்? 1
N-ṅka---ṉ---po-ut--pō-i-ī-ka-? Nīṅkaḷ ēṉ ippoḻutē pōkiṟīrkaḷ?
‫ من خسته هستم.‬ எனக்கு களைப்பாக இருக்கிறது. எனக்கு களைப்பாக இருக்கிறது. 1
E-ak-u-k--aippāk- i--k--ṟ-t-. Eṉakku kaḷaippāka irukkiṟatu.
‫من می‌روم چون خسته هستم.‬ எனக்கு களைப்பாக இருப்பதால் போகிறேன். எனக்கு களைப்பாக இருப்பதால் போகிறேன். 1
Eṉa-k- -a-ai-p--a -rup-a-āl -ō--ṟ-ṉ. Eṉakku kaḷaippāka iruppatāl pōkiṟēṉ.
‫چرا حالا (با ماشین) می‌روید؟‬ நீங்கள் ஏன் இப்பொழுதே போகிறீர்கள்? நீங்கள் ஏன் இப்பொழுதே போகிறீர்கள்? 1
Nīṅk-- -ṉ-ippoḻu----ōk-ṟī--aḷ? Nīṅkaḷ ēṉ ippoḻutē pōkiṟīrkaḷ?
‫دیگر دیر شده است.‬ இப்பொழுதே நேரமாகிவிட்டது. இப்பொழுதே நேரமாகிவிட்டது. 1
I-p----- -ē-amāk--iṭ-atu. Ippoḻutē nēramākiviṭṭatu.
‫من می‌روم چون ‫دیگر دیر شده است.‬ நான் போகிறேன் ஏனென்றால் இப்பொழுதே நேரமாகிவிட்டது. நான் போகிறேன் ஏனென்றால் இப்பொழுதே நேரமாகிவிட்டது. 1
N-ṉ--ōki-------ṉṟāl ippo-ut- nē---ā-----ṭat-. Nāṉ pōkiṟēṉ ēṉeṉṟāl ippoḻutē nēramākiviṭṭatu.

‫زبان بومی = عاطفی، زبان خارجی = منطقی؟‬

‫هنگامی که ما زبان خارجی می آموزیم، ما مغز خود را تحریک می کنیم.‬ ‫فکر کردن ما از طریق یادگیری تغییر می کند.‬ ‫ما خلاق تر و انعطاف پذیرتر می شویم.‬ ‫تفکّر پیچیده برای افراد چند زبانه آسان تر است.‬ ‫حافظه با آموختن تمرین می کند.‬ ‫هر چه بیشتر یاد بگیریم، حافظه ما بهتر کار می کند.‬ ‫کسی که زبان های زیادی می داند سایر مطالب را نیز سریع تر می آموزد.‬ ‫او می تواند به طور جدّی در مورد یک موضوع برای یک مدت طولانی فکر کند.‬ ‫در نتیجه، او مسائل را سریع تر حل می کند.‬ ‫افراد چند زبانه قاطع تر نیز هستند.‬ ‫اما این که چگونه آنها تصمیم گیری می کنند بستگی به زبان هائی دارد که با آنها آشنا هستند.‬ ‫زبانی که با آن فکر می کنیم تصمیمات ما را تحت تاثیر قرار می دهد.‬ ‫روانشناسان برای یک تحقیق موارد مختلفی را بررسی کردند.‬ ‫تمام مطالب آزمون دو زبانه بود.‬ ‫آنها به یک زبان دیگر علاوه بر زبان مادری خود صحبت می کردند.‬ ‫افراد تحت آزمایش می بایست به یک سئوال پاسخ دهند.‬ ‫سئوال می بایست در رابطه با حل یک مشکل باشد.‬ ‫در این روند، افراد تحت آزمایش دو گزینه برای انتخاب داشتند.‬ ‫یکی از گزینه ها کاملا پرخطرتر از دیگری بود.‬ ‫افراد تحت آزمایش می بایست به هر دو زبان پاسخ دهند.‬ ‫و وقتی زبان تغییر می کرد پاسخ ها نیز تغییر می کردند!‬ ‫هنگامی که افراد تحت آزمایش به زبان مادری خود صحبت می کردند، خطر را انتخاب می کردند.‬ ‫اما در زبان خارجی آنها گزینه امن تر را انتخاب می کردند.‬ ‫پس از این آزمایش، افراد تحت آزمون می بایست شرط بندی کنند.‬ ‫در اینجا نیز تفاوت روشنی وجود داشت.‬ ‫هنگامی که آنها یک زبان خارجی را به کار می بردند، معقول تر بودند.‬ ‫محقّقان احتمال زیادی می دهند که ما در زبان خارجی تمرکز حواس بیشتری داریم.‬ ‫بنابراین، ما به جای تصمیمات عاطفی، تصمیم های عقلانی اتخاذ می کنیم...‬