کتاب لغت

fa ‫چیزی خواستن‬   »   ta ஏதேனும் விரும்புதல்

‫71 [هفتاد و یک]‬

‫چیزی خواستن‬

‫چیزی خواستن‬

71 [எழுபத்து ஒன்று]]

71 [Eḻupattu oṉṟu]]

ஏதேனும் விரும்புதல்

[ētēṉum virumputal]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫چه می‌خواهید؟‬ உங்கள் எல்லோருக்கும் என்ன செய்ய வேண்டும்? உங்கள் எல்லோருக்கும் என்ன செய்ய வேண்டும்? 1
u---ḷ -l--r-k-um-e-ṉa ------v---um? uṅkaḷ ellōrukkum eṉṉa ceyya vēṇṭum?
‫می‌خواهید فوتبال بازی کنید؟‬ உங்கள் எல்லோருக்கும் கால்பந்து விளையாட வேண்டுமா? உங்கள் எல்லோருக்கும் கால்பந்து விளையாட வேண்டுமா? 1
Uṅk-ḷ-ell-rukku--kā---ntu -iḷ-i--ṭ-----ṭ-mā? Uṅkaḷ ellōrukkum kālpantu viḷaiyāṭa vēṇṭumā?
‫می‌خواهید بروید دوستانتان را ببینید؟‬ உங்கள் எல்லோருக்கும் நண்பர்களை பார்க்கப் போக வேண்டுமா? உங்கள் எல்லோருக்கும் நண்பர்களை பார்க்கப் போக வேண்டுமா? 1
Uṅ--ḷ-el--r-kkum---------ḷ-i-p--k-ap-pō-a -ē--umā? Uṅkaḷ ellōrukkum naṇparkaḷai pārkkap pōka vēṇṭumā?
‫خواستن‬ விருப்பம் விருப்பம் 1
V--u---m Viruppam
‫من نمی‌خواهم دیر برسم.‬ எனக்குத் தாமதமாக வருவதில் விருப்பமில்லை. எனக்குத் தாமதமாக வருவதில் விருப்பமில்லை. 1
e-ak-u--tāma-a-āk- va---atil ----pp--i---i. eṉakkut tāmatamāka varuvatil viruppamillai.
‫من نمی‌خواهم آنجا بروم.‬ எனக்கு அங்கு போக விருப்பமில்லை. எனக்கு அங்கு போக விருப்பமில்லை. 1
E-a-k- a--u --ka v---pp-m-l-ai. Eṉakku aṅku pōka viruppamillai.
‫من می‌خواهم به خانه بروم.‬ எனக்கு வீட்டிற்குச் செல்ல வேண்டும். எனக்கு வீட்டிற்குச் செல்ல வேண்டும். 1
Eṉ---- -īṭ--ṟ-uc c-ll- ---ṭ--. Eṉakku vīṭṭiṟkuc cella vēṇṭum.
‫من می‌خواهم در خانه بمانم.‬ எனக்கு வீட்டில் தங்க விருப்பம். எனக்கு வீட்டில் தங்க விருப்பம். 1
E--k-----ṭ-il-t-ṅk- v----p--. Eṉakku vīṭṭil taṅka viruppam.
‫من می‌خواهم تنها باشم.‬ எனக்கு தனியாக இருக்க விருப்பம். எனக்கு தனியாக இருக்க விருப்பம். 1
Eṉa-ku--aṉi-āk- i----a-v-rupp--. Eṉakku taṉiyāka irukka viruppam.
‫می‌خواهی اینجا بمانی؟‬ உனக்கு இங்கு இருக்க விருப்பமா? உனக்கு இங்கு இருக்க விருப்பமா? 1
U-a--u iṅku-iruk-- -irup-a--? Uṉakku iṅku irukka viruppamā?
‫می‌خواهی اینجا غذا بخوری؟‬ உனக்கு இங்கு சாப்பிட விருப்பமா? உனக்கு இங்கு சாப்பிட விருப்பமா? 1
Uṉa--u----u-c--p-ṭa ---upp-mā? Uṉakku iṅku cāppiṭa viruppamā?
‫می‌خواهی اینجا بخوابی؟‬ உனக்கு இங்கு தூங்க விருப்பமா? உனக்கு இங்கு தூங்க விருப்பமா? 1
Uṉak-----k--t--ka v-r-p-am-? Uṉakku iṅku tūṅka viruppamā?
‫می‌خواهید فردا راه بیفتید (با ماشین)؟‬ உங்களுக்கு நாளையே கிளம்ப வேண்டுமா? உங்களுக்கு நாளையே கிளம்ப வேண்டுமா? 1
U--aḷukk--n--ai-ē-----mp- ---ṭu-ā? Uṅkaḷukku nāḷaiyē kiḷampa vēṇṭumā?
‫می‌خواهید تا فردا بمانید؟‬ உங்களுக்கு நாளை வரை இருக்க விருப்பமா? உங்களுக்கு நாளை வரை இருக்க விருப்பமா? 1
Uṅ-a--k-- n---- ----- -rukk- -i-u-pa-ā? Uṅkaḷukku nāḷai varai irukka viruppamā?
‫می‌خواهید صورت حساب را فردا پرداخت نمائید؟‬ நீங்கள் நாளைதான் கட்டணம் கட்ட விரும்புகிறீர்களா? நீங்கள் நாளைதான் கட்டணம் கட்ட விரும்புகிறீர்களா? 1
Nī-kaḷ ----i-āṉ --ṭ-aṇa---a-ṭa-v-r-m-ukiṟī--a--? Nīṅkaḷ nāḷaitāṉ kaṭṭaṇam kaṭṭa virumpukiṟīrkaḷā?
‫می‌خواهید به دیسکو بروید؟‬ உங்கள் எல்லோருக்கும் டிஸ்கோ செல்ல விருப்பமா? உங்கள் எல்லோருக்கும் டிஸ்கோ செல்ல விருப்பமா? 1
U-k-ḷ-e----uk----ṭi-kō c-ll- -i-----mā? Uṅkaḷ ellōrukkum ṭiskō cella viruppamā?
‫می‌خواهید به سینما بروید؟‬ உங்கள் எல்லோருக்கும் சினிமா செல்ல விருப்பமா? உங்கள் எல்லோருக்கும் சினிமா செல்ல விருப்பமா? 1
U-k-- el-ōr--k-----ṉi---ce-l--v----p-mā? Uṅkaḷ ellōrukkum ciṉimā cella viruppamā?
‫می‌خواهید به کافه بروید؟‬ உங்கள் எல்லோருக்கும் சிற்றுண்டிச்சாலை செல்ல விருப்பமா? உங்கள் எல்லோருக்கும் சிற்றுண்டிச்சாலை செல்ல விருப்பமா? 1
Uṅkaḷ el-ō-uk-um ---ṟu--i-cā-a--ce-la viruppa--? Uṅkaḷ ellōrukkum ciṟṟuṇṭiccālai cella viruppamā?

‫اندونزی، سرزمین ازبان های بسیار‬

‫جمهوری اندونزی یکی از بزرگترین کشورهای روی زمین است.‬ ‫حدود 240 میلیون نفر در حالت انزوا زندگی می کنند.‬ ‫این افراد متعلّق به گروه های قومی بسیار مختلف هستند.‬ ‫تخمین زده می شود که حدود 500 گروه قومی در اندونزی وجود دارد.‬ ‫این گروه ها، دارای آداب و رسوم فرهنگی مختلف هستند.‬ ‫و آنها همچنین به زبان های مختلف زیادی صحبت می کنند!‬ ‫به حدود 250 زبان در اندونزی سخن گفته می شود.‬ ‫علاوه بر این گویش های بسیاری هم وجود دارد.‬ ‫زبان های اندونزی معمولا بر حسب گروه های قومی طبقه بندی می شوند.‬ ‫به عنوان مثال، زبان جاوه ای و بالی وجود دارد.‬ ‫این تعداد فراوان زبان به طور طبیعی منجر به بروز مشکلاتی می شود.‬ ‫آنها مانعی در مقابل کارآمدی اقتصاد و مدیریت هستند.‬ ‫بنابراین، یک زبان ملّی در اندونزی بوجود آمد.‬ ‫اندونزی از زمان استقلال خود در سال 1945، زبان باهاسا اندونزی را به عنوان زبان رسمی انتخاب کرده است.‬ ‫این زبان در کنار زبان مادری در مدارس آموزش داده می شود.‬ ‫با وجود این، تمام مردم اندونزی، به این زبان صحبت نمی کنند.‬ ‫فقط حدود 70 درصد مردم اندونزی به زبان باهاسا مسلّط هستند.‬ ‫بهاسا اندونزی "تنها" زبان مادری 20 میلیون نفر است.‬ ‫به این ترتیب، بسیاری از زبان های منطقه ای، هنوز هم دارای اهمیت زیادی هستند.‬ ‫اندونزی بخصوص برای دوستداران زبان جالب است.‬ ‫زیرا آموختن زبان اندونزیائی مزایای بسیاری دارد.‬ ‫این زبان به عنوان یک زبان نسبتا آسان شناخته شده است.‬ ‫قواعد دستور این زبان را می توان به سرعت آموخت.‬ ‫شما می توانید برای تلفّظ از هجی کلمات استفاده کنید.‬ ‫درست نویسی هم زیاد دشوار نیست.‬ ‫بسیاری از کلمات زبان اندونزی از زبانهای دیگر گرفته شده است.‬ ‫و: اندونزیایی به زودی به یکی از مهمترین زبانهای دنیا تبدیل خواهد شد ...‬ ‫این ها دلایل کافی برای شروع آموختن این زبان است، درست است؟‬