کتاب لغت

fa ‫فصل های سال و آب و هوا‬   »   ta பருவ காலமும் வானிலையும்

‫16 [شانزده]‬

‫فصل های سال و آب و هوا‬

‫فصل های سال و آب و هوا‬

16 [பதினாறு]

16 [Patiṉāṟu]

பருவ காலமும் வானிலையும்

[paruva kālamum vāṉilaiyum]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫این ها فصل های سال هستند:‬ இவைகள் பருவகாலங்கள். இவைகள் பருவகாலங்கள். 1
ivaikaḷ-p---v-------aḷ. ivaikaḷ paruvakālaṅkaḷ.
‫بهار، تابستان،‬ வஸந்தகாலம்,கோடைக்காலம் வஸந்தகாலம்,கோடைக்காலம் 1
V-sa-ta-ā-am,k-ṭa-kkālam Vasantakālam,kōṭaikkālam
‫پائیز و زمستان.‬ இலை உதிர் காலம் மற்றும் குளிர்காலம். இலை உதிர் காலம் மற்றும் குளிர்காலம். 1
il---u--- kā--- maṟṟ-m---ḷi-kāla-. ilai utir kālam maṟṟum kuḷirkālam.
‫تابستان گرم است.‬ கோடைக்காலம் வெப்பமாக இருக்கும். கோடைக்காலம் வெப்பமாக இருக்கும். 1
Kō-----ā----v--p--ā-- --uk-u-. Kōṭaikkālam veppamāka irukkum.
‫در تابستان خورشید می‌درخشد.‬ கோடைக்காலத்தில் சூரியன் பிரகாசிக்கிறான். கோடைக்காலத்தில் சூரியன் பிரகாசிக்கிறான். 1
K--ai-kāl-t--l c---y-ṉ-p-r-k----kiṟā-. Kōṭaikkālattil cūriyaṉ pirakācikkiṟāṉ.
‫در تابستان دوست داریم پیاده روی کنیم.‬ கோடைக்காலத்தில் நமக்கு நடக்கச் செல்லுதல் மிகவும் விருப்பம். கோடைக்காலத்தில் நமக்கு நடக்கச் செல்லுதல் மிகவும் விருப்பம். 1
Kōṭa---------- --m-kku--a-ak--- -e------ -ik-v-- -i---pa-. Kōṭaikkālattil namakku naṭakkac cellutal mikavum viruppam.
‫زمستان سرد است.‬ குளிர்காலம் குளிர்ச்சியாக இருக்கும். குளிர்காலம் குளிர்ச்சியாக இருக்கும். 1
Kuḷ-rkālam -u-i--c--ā---i--kk--. Kuḷirkālam kuḷircciyāka irukkum.
‫در زمستان برف یا باران می‌بارد.‬ குளிர்காலத்தில் பனி அல்லது மழை பெய்யலாம். குளிர்காலத்தில் பனி அல்லது மழை பெய்யலாம். 1
K---rkāl---i--pa----ll-tu---ḻa--pe----ām. Kuḷirkālattil paṉi allatu maḻai peyyalām.
‫در زمستان دوست داریم در خانه بمانیم.‬ குளிர்காலத்தில் நமக்கு மனையில் தங்குவது விருப்பம். குளிர்காலத்தில் நமக்கு மனையில் தங்குவது விருப்பம். 1
Ku--r-ālat--l n-ma-k--maṉa-y-l --ṅk-va-u v-rupp-m. Kuḷirkālattil namakku maṉaiyil taṅkuvatu viruppam.
‫هوا ‫سرد است.‬ குளிராக இருக்கிறது. குளிராக இருக்கிறது. 1
K-ḷi-ā-- -----i--t-. Kuḷirāka irukkiṟatu.
‫باران می‌بارد.‬ மழை பெய்கிறது. மழை பெய்கிறது. 1
M---i pe--i---u. Maḻai peykiṟatu.
‫باد می‌وزد.‬ காற்று வீசி அடிக்கிறது. காற்று வீசி அடிக்கிறது. 1
Kāṟ-u----i-a--kki-at-. Kāṟṟu vīci aṭikkiṟatu.
‫هوا ‫گرم است.‬ வெப்பமாக இருக்கிறது. வெப்பமாக இருக்கிறது. 1
Ve---māk- -------a--. Veppamāka irukkiṟatu.
‫هوا ‫آفتابی است.‬ வெய்யிலடிக்கிறது. வெய்யிலடிக்கிறது. 1
Veyyil----k---t-. Veyyilaṭikkiṟatu.
‫هوا صاف است.‬ வெப்பம் மிதமாக இருக்கிறது. வெப்பம் மிதமாக இருக்கிறது. 1
Ve-pam-mit-mā------k--ṟ-t-. Veppam mitamāka irukkiṟatu.
‫هوا امروز چطور است؟‬ இன்று பருவநிலை எப்படி உள்ளது? இன்று பருவநிலை எப்படி உள்ளது? 1
I--- paru---i-ai ----ṭ--u-ḷa--? Iṉṟu paruvanilai eppaṭi uḷḷatu?
‫امروز سرد است.‬ இன்று குளிராக உள்ளது. இன்று குளிராக உள்ளது. 1
I--- -uḷ---k-----at-. Iṉṟu kuḷirāka uḷḷatu.
‫امروز گرم است.‬ இன்று வெப்பமாக உள்ளது. இன்று வெப்பமாக உள்ளது. 1
Iṉṟu-v-------a --ḷatu. Iṉṟu veppamāka uḷḷatu.

‫یادگیری و عواطف‬

‫ما خوشحال هستیم که می توانیم با یک زبان خارجی ارتباط برقرار کنیم.‬ ‫ما به خود و پیشرفتمان در یاد گیری زبان افتخار می کنیم.‬ ‫از سوی دیگر، دلیل عدم موفقیّت ما ناراحتی و یا ناامیدی است.‬ ‫بنابراین احساس متفاوتی نسبت به یادگیری وجود دارد.‬ ‫تحقیقات جدید، به نتایج جالبی رسیده است.‬ ‫آنها نشان می دهند که احساسات در یادگیری نقش دارد.‬ ‫زیرا که عواطف در یادیگری ما تأثیر دارند.‬ ‫یادگیری همیشه برای مغز ما یک "مشکل" است.‬ ‫و می خواهد این مشکل را حل کند.‬ ‫موفقیّت آن بستگی به احساسات ما دارد.‬ ‫اگر باور داشته باشیم که می توانیم این مشکل را حل کنیم، ما اعتماد به نفس داریم.‬ ‫این ثبات احساسات به ما در یادگیری کمک می کند.‬ ‫تفکر مثبت توانایی های فکری ما را افزایش می دهد.‬ ‫از سوی دیگر، یادگیری تحت فشار هم عمل نمی کند.‬ ‫تردید و نگرانی مانع از عملکرد خوب است.‬ ‫یادگیری ما به ویژه در هنگام ترس ضعیف است.‬ ‫در این وضعیّت، مغز ما می نمی تواند محتوای جدید را خیلی خوب ذخیره کند.‬ ‫بنابراین، مهم است که همیشه انگیزه ای برای یادگیری داشته باشیم.‬ ‫بنابراین عواطف در یادگیری مؤثر هستند.‬ ‫اما یادگیری هم بر عواطف اثر می گذارند.‬ ‫ساختار مغز در پردازش حقایق و عواطف یکسان عمل می کند.‬ ‫بنابراین یادگیری می تواند شما را خوشحال کند، و کسانی که خوشحال هستند بهتر یاد می گیرند.‬ ‫البته همیشه یادگیری سرگرمی نیست، بلکه می تواند خسته کننده هم باشد.‬ ‫به این دلیل ما همیشه باید اهداف کوچک تعیین کنیم.‬ ‫بدین طریق ما بار سنگینی را به مغز تحمیل نمی کنیم.‬ ‫و تضمین می کنیم که می توانیم انتظارات خود را برآورده سازیم.‬ ‫بنابراین موفقیت ما پاداشی است که به ما دوباره انگیزه می دهد.‬ ‫بنابراین مطلبی را یاد بگیرید - و در حالی که این کار را انجام می دهید لبخندبزنید.‬