کتاب لغت

fa ‫در آشپزخانه‬   »   ta சமையல் அறையில்

‫19 [نوزده]‬

‫در آشپزخانه‬

‫در آشپزخانه‬

19 [பத்தொன்பது]

19 [Pattoṉpatu]

சமையல் அறையில்

[camaiyal aṟaiyil]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫تو یک آشپزخانه جدید داری؟‬ உன்னுடைய சமையல் அறை புதியதா? உன்னுடைய சமையல் அறை புதியதா? 1
uṉṉu---ya -a--iyal----i-p-------? uṉṉuṭaiya camaiyal aṟai putiyatā?
‫امروز چی می‌خواهی بپزی؟‬ நீ இன்று என்ன சமைக்க விரும்புகிறாய்? நீ இன்று என்ன சமைக்க விரும்புகிறாய்? 1
Nī-iṉṟu e-ṉ--c--a-kka vi---pu-iṟ--? Nī iṉṟu eṉṉa camaikka virumpukiṟāy?
‫تو با اجاق برقی یا جاق گاز غذا می‌پزی؟‬ நீ மின்சார அடுப்பில் சமைக்கிறாயா அல்லது வாயு அடுப்பிலா? நீ மின்சார அடுப்பில் சமைக்கிறாயா அல்லது வாயு அடுப்பிலா? 1
Nī -iṉcār- -ṭu---l---mai-ki--yā ----tu-v-y--aṭ-p--lā? Nī miṉcāra aṭuppil camaikkiṟāyā allatu vāyu aṭuppilā?
‫پیازها را قاچ کنم؟‬ நான் வெங்காயம் நறுக்கவா? நான் வெங்காயம் நறுக்கவா? 1
Nāṉ v----ya----ṟukkav-? Nāṉ veṅkāyam naṟukkavā?
‫سیب زمینی ها را پوست بکنم؟‬ நான் உருளைக்கிழங்கைத் தோல் உரிக்கவா? நான் உருளைக்கிழங்கைத் தோல் உரிக்கவா? 1
N---u--ḷ---kiḻaṅ-----t-l--r-kka-ā? Nāṉ uruḷaikkiḻaṅkait tōl urikkavā?
‫کاهو را بشویم؟‬ நான் சாலடை அலம்பவா? நான் சாலடை அலம்பவா? 1
N-ṉ--ā-aṭa--a-am-a--? Nāṉ cālaṭai alampavā?
‫لیوانها کجاست؟‬ கண்ணாடி டம்ப்ளரெல்லாம் எங்கே இருக்கின்றன? கண்ணாடி டம்ப்ளரெல்லாம் எங்கே இருக்கின்றன? 1
K-ṇṇ-ṭ- -ampḷ--e-lām -ṅkē----k---ṟaṉ-? Kaṇṇāṭi ṭampḷarellām eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫ظرفها کجاست؟‬ பாத்திரங்கள் எல்லாம் எங்கே இருக்கின்றன? பாத்திரங்கள் எல்லாம் எங்கே இருக்கின்றன? 1
Pātt-ra---ḷ -llā-------ir----ṉṟaṉa? Pāttiraṅkaḷ ellām eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قاشق و چنگال و کارد کجا هستند؟‬ கரண்டி வகையறாக்கள் எங்கே இருக்கின்றன? கரண்டி வகையறாக்கள் எங்கே இருக்கின்றன? 1
K---------ka--aṟ------eṅk- ---kki-ṟa--? Karaṇṭi vakaiyaṟākkaḷ eṅkē irukkiṉṟaṉa?
‫قوطی بازکن داری؟‬ உன்னிடம் டின் மூடி திறப்பான் இருக்கிறதா? உன்னிடம் டின் மூடி திறப்பான் இருக்கிறதா? 1
Uṉ-i-a- --- -ūṭi-tiṟa---ṉ-i--k-----ā? Uṉṉiṭam ṭiṉ mūṭi tiṟappāṉ irukkiṟatā?
‫درب بازکن بطری داری؟‬ உன்னிடம் புட்டி திறப்பான் இருக்கிறதா? உன்னிடம் புட்டி திறப்பான் இருக்கிறதா? 1
U-ṉ-ṭ---pu-ṭ- ti--ppā- --ukk-ṟ-t-? Uṉṉiṭam puṭṭi tiṟappāṉ irukkiṟatā?
‫چوب پنبه کش داری؟‬ உன்னிடம் கார்க்திருகி இருக்கிறதா? உன்னிடம் கார்க்திருகி இருக்கிறதா? 1
U--i-am -ā--t-ru-i -r-k-i---ā? Uṉṉiṭam kārktiruki irukkiṟatā?
‫توی این قابلمه سوپ می‌پزی؟‬ நீ இந்த சட்டியிலா சூப் செய்துகொண்டிருக்கிறாய்? நீ இந்த சட்டியிலா சூப் செய்துகொண்டிருக்கிறாய்? 1
Nī--nt-----ṭ--i-ā cūp --y----ṇ--r-----āy? Nī inta caṭṭiyilā cūp ceytukoṇṭirukkiṟāy?
‫ماهی را توی این ماهی تابه سرخ می‌کنی؟‬ நீ இந்த சட்டியிலா மீன் வறுத்துக்கொண்டிருக்கிறாய்? நீ இந்த சட்டியிலா மீன் வறுத்துக்கொண்டிருக்கிறாய்? 1
Nī----a-c-ṭ----lā-mīṉ --ṟu-t-kk--ṭi-u-k--ā-? Nī inta caṭṭiyilā mīṉ vaṟuttukkoṇṭirukkiṟāy?
‫تو سبزی را با گریل کباب می‌کنی؟‬ நீ இந்த வாட்டும் சட்டியிலா காய்களை க்ரில் செய்துகொண்டிருக்கிறாய்? நீ இந்த வாட்டும் சட்டியிலா காய்களை க்ரில் செய்துகொண்டிருக்கிறாய்? 1
N--in-- vāṭṭ-- -aṭṭ--i-ā kā-kaḷ----ril c-y--k-ṇṭiru-kiṟ-y? Nī inta vāṭṭum caṭṭiyilā kāykaḷai kril ceytukoṇṭirukkiṟāy?
‫من میز را می‌چینم.‬ நான் மேஜையை உணவிற்கு தயார் செய்கிறேன். நான் மேஜையை உணவிற்கு தயார் செய்கிறேன். 1
Nā----ja--a- u---iṟ-u-ta-ār-c--k-ṟ--. Nāṉ mējaiyai uṇaviṟku tayār ceykiṟēṉ.
‫کارد، چنگال و قاشق ها اینجا هستند.‬ இதோ இஙகு சாப்பிடுவதற்கு கத்தி, முள்கத்தி மற்றும் ஸ்பூன்கள் உள்ளன. இதோ இஙகு சாப்பிடுவதற்கு கத்தி, முள்கத்தி மற்றும் ஸ்பூன்கள் உள்ளன. 1
It---ṅa--------------ṟku-katti, mu-kat-- -aṟṟ-m s---kaḷ uḷḷa-a. Itō iṅaku cāppiṭuvataṟku katti, muḷkatti maṟṟum spūṉkaḷ uḷḷaṉa.
‫لیوانها، بشقابها و دستمال سفره‌ها اینجا هستند.‬ இதோ இஙகு டம்ப்ளர்கள்,தட்டுக்கள் மற்றும் கைத்துண்டுகள் உள்ளன. இதோ இஙகு டம்ப்ளர்கள்,தட்டுக்கள் மற்றும் கைத்துண்டுகள் உள்ளன. 1
It- iṅa-u ṭ-mpḷ-r-aḷ----ṭu-k-- --ṟṟum kai-tu-ṭ---- uḷ-a--. Itō iṅaku ṭampḷarkaḷ,taṭṭukkaḷ maṟṟum kaittuṇṭukaḷ uḷḷaṉa.

‫یادگیری و روش های یادگیری‬

‫اگر کسی پیشرفت زیادی در یادگیری نمی کند، ممکن است یادگیری او اشتباه باشد.‬ ‫بدین معنی که، او مطابق "روشی" که برای او مناسب است یاد نمی گیرد.‬ ‫به طور کلی چهار روش یادگیری شناخته شده است.‬ ‫این روش های یادگیری در ارتباط با اندام های حسی هستند.‬ ‫این روش ها سمعی، بصری، ارتباطی، و حرکتی هستند.‬ ‫در نوع سمعی آن چیزی را یاد می گیرند که بهتر می شنوند.‬ ‫به عنوان مثال، آنها آهنگ ها را می توانند خوب به یاد داشته باشند.‬ ‫در هنگام مطالعه آنها با خود حرف می زنند؛ و با بلند خواندن کلمات آنها را می آموزند.‬ ‫این روش خودگویه است.‬ ‫سی دی ها و یا درس های مربوط به این موضوع برای او مفید است.‬ ‫در نوع بصری آن چیزی را بهتر می آموزد که می بیند.‬ ‫برای او خواندن اطلاعات مهم است.‬ ‫او هنگام مطالعه یادداشت های زیادی بر می دارد.‬ ‫او همچنین دوست دارد برای یادگیری از تصاویر، جداول و کارت های عکس دار هم استفاده کند.‬ ‫در این نوع یاد گیری بسیار مطالعه می کند و اغلب خواب های رنگی می بیند.‬ ‫آن ها در یک محیط خوب به بهترین وجه یاد می گیرند.‬ ‫در نوع ارتباطی ترجیح با گفتگو و بحث است.‬ ‫آنها نیاز به تعامل، و گفت و گو با یکدیگر دارند.‬ ‫آنها در کلاس سئوالات زیادی را مطرح می کنند و به صورت گروهی خوب یاد می گیرند.‬ ‫در نوع حرکتی یادگیری از طریق حرکت انجام می شود.‬ ‫آنها روش "یادگیری از طریق عمل" را ترجیح می دهند و می خواهند همه چیز را امتحان کنند.‬ ‫آنها فعّالیت بدنی و یا جویدن آدامس هنگام مطالعه را دوست دارند.‬ ‫آنها تئوری را دوست ندارند، و فقط تجربه برایشان مهم است.‬ ‫ولی باید دانست که هر کس ترکیبی از این چهار روش را برای یادگیری به کار می برد.‬ ‫لذا، هیچ کس وجود دارد که از یک نوع روش یادگیری استفاده کند.‬ ‫به همین دلیل، اگر از تمام اندام های حسی خود استفاده کنیم بهتر یاد می گیریم.‬ ‫و مغز ما به طرق مختلف فعاّل می شود و مطالب جدید را به خوبی ذخیره می کند.‬ ‫لغات را بخوانید، در مورد آن بحث کنید، و به آن گوش کنید! و سپس به ورزش بپردازید.‬