کتاب لغت

fa ‫در هتل – ورود به هتل‬   »   ta ஹோட்டலில் –வருகை

‫27 [بیست و هفت]‬

‫در هتل – ورود به هتل‬

‫در هتل – ورود به هتل‬

27 [இருபத்து ஏழு]

27 [irupattu ēḻu]

ஹோட்டலில் –வருகை

[hōṭṭalil –varukai]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫اتاق خالی دارید؟‬ இங்கே உங்களிடம் ஓர் அறை காலியாக இருக்குமா? இங்கே உங்களிடம் ஓர் அறை காலியாக இருக்குமா? 1
i--- -ṅ-a-i-am--- -ṟ-i-kā-i---a-ir-k----? iṅkē uṅkaḷiṭam ōr aṟai kāliyāka irukkumā?
‫من یک اتاق رزرو کرده ام.‬ நான் ஓர் அறை பதிவு செய்துள்ளேன். நான் ஓர் அறை பதிவு செய்துள்ளேன். 1
N-ṉ -- ---i-pati-u--eyt-ḷḷēṉ. Nāṉ ōr aṟai pativu ceytuḷḷēṉ.
‫اسم من مولر است.‬ என் பெயர் மில்லர். என் பெயர் மில்லர். 1
E--pe----mi-lar. Eṉ peyar millar.
‫من احتیاج به یک اتاق یک تخته دارم.‬ எனக்கு ஓர் ஒற்றை அறை வேண்டும். எனக்கு ஓர் ஒற்றை அறை வேண்டும். 1
Eṉ-k----r-o-ṟai aṟ-- vēṇṭum. Eṉakku ōr oṟṟai aṟai vēṇṭum.
‫من احتیاج به یک اتاق دو تخته دارم.‬ எனக்கு ஓர் இரட்டை அறை வேண்டும். எனக்கு ஓர் இரட்டை அறை வேண்டும். 1
E--k-- ----ra-ṭ-- aṟ----ēṇ-um. Eṉakku ōr iraṭṭai aṟai vēṇṭum.
‫اتاق شبی چند است؟‬ ஓர் இரவிற்கு அறை வாடகை என்ன? ஓர் இரவிற்கு அறை வாடகை என்ன? 1
Ōr ir--i-k- -----v---k-- -ṉ-a? Ōr iraviṟku aṟai vāṭakai eṉṉa?
‫یک اتاق با حمام می‌خواهم.‬ எனக்கு குளியலறையுடன் உள்ள ஓர் அறை வேண்டும். எனக்கு குளியலறையுடன் உள்ள ஓர் அறை வேண்டும். 1
E-a--u--u-iy----ai---aṉ---ḷa ō--a----v-ṇ--m. Eṉakku kuḷiyalaṟaiyuṭaṉ uḷḷa ōr aṟai vēṇṭum.
‫یک اتاق با دوش می‌خواهم.‬ எனக்கு ஷவர் உள்ள ஓர் அறை வேண்டும். எனக்கு ஷவர் உள்ள ஓர் அறை வேண்டும். 1
Eṉa--u ṣ-v-r-u-ḷ- ---aṟa----ṇ---. Eṉakku ṣavar uḷḷa ōr aṟai vēṇṭum.
‫می‌توانم اتاق را ببینم؟‬ நான் அறையை பார்க்கலாமா? நான் அறையை பார்க்கலாமா? 1
N-ṉ--ṟ--ya-----k-al---? Nāṉ aṟaiyai pārkkalāmā?
‫اینجا پارکینگ (گاراژ) دارد؟‬ இங்கு கார் ஷெட் இருக்கிறதா? இங்கு கார் ஷெட் இருக்கிறதா? 1
I-ku--ā--ṣ-ṭ-i-u-kiṟ--ā? Iṅku kār ṣeṭ irukkiṟatā?
‫اینجا گاو صندوق دارد؟‬ இங்கு பாதுகாப்புப் பெட்டகம் ஸேஃப் இருக்கிறதா? இங்கு பாதுகாப்புப் பெட்டகம் ஸேஃப் இருக்கிறதா? 1
Iṅku-pātu--ppu-------ka- -ē-p i--kk--a--? Iṅku pātukāppup peṭṭakam sēḥp irukkiṟatā?
‫اینجا فاکس دارد؟‬ இங்கு ஃபாக்ஸ் மெஷின் இருக்கிறதா? இங்கு ஃபாக்ஸ் மெஷின் இருக்கிறதா? 1
I--- ḥ-ā-- ----- ----ki-at-? Iṅku ḥpāks meṣiṉ irukkiṟatā?
‫خیلی خوب، من اتاق را می‌گیرم.‬ நல்லது.நான் இந்த அறையை எடுத்துக் கொள்கிறேன். நல்லது.நான் இந்த அறையை எடுத்துக் கொள்கிறேன். 1
Na-l--u.-ā----ta-aṟ--y-- e--t---------ṟēṉ. Nallatu.Nāṉ inta aṟaiyai eṭuttuk koḷkiṟēṉ.
‫کلید ها اینجا هستند.‬ இதோ சாவிகள். இதோ சாவிகள். 1
I-ō---vi-a-. Itō cāvikaḷ.
‫چمدان من اینجاست.‬ இதோ என் பயணப்பெட்டிகள். இதோ என் பயணப்பெட்டிகள். 1
I---eṉ-p-y----p----k--. Itō eṉ payaṇappeṭṭikaḷ.
‫ساعت چند صبحانه سرو می‌شود؟‬ காலை உணவு எத்தனை மணிக்கு? காலை உணவு எத்தனை மணிக்கு? 1
K-la---ṇav- e--a--- ma--k--? Kālai uṇavu ettaṉai maṇikku?
‫ساعت چند نهار سرو می‌شود؟‬ மதிய உணவு எத்தனை மணிக்கு? மதிய உணவு எத்தனை மணிக்கு? 1
M---ya u---u e-ta--- --ṇ--ku? Matiya uṇavu ettaṉai maṇikku?
‫ساعت چند شام سرو می‌شود؟‬ இரவு உணவு எத்தனை மணிக்கு? இரவு உணவு எத்தனை மணிக்கு? 1
Irav----a-u -tt---------k--? Iravu uṇavu ettaṉai maṇikku?

‫وقفه ها برای آموختن موفّق مهم هستند.‬

‫کسانی که می خواهند در آموختن موفّق باشند باید در هنگام یادگیری توقف هایمکرّر داشته باشند!‬ ‫مطالعات علمی جدید به این نتیجه رسیده است.‬ ‫محقّقان مراحل یادگیری را مطالعه کرده اند.‬ ‫برای انجام این کار، شرایط آموزش های مختلف شبیه سازی شده بودند.‬ ‫ما اطلاعات را در قطعات کوچک بهتر جذب می کنیم.‬ ‫این بدان معناست که ما نباید در یک بار بیش از اندازه یاد بگیریم.‬ ‫ما باید همیشه در بین بخش های یک آموختن استراحت کنیم.‬ ‫به عبارت دیگر موفقیت ما در آموزش بستگی به فرآیندهای بیوشیمیایی دارد.‬ ‫این فرایندها در مغز انجام می گیرد.‬ ‫آنها آهنگ یادگیری بهینه ما را تعیین می کنند.‬ ‫هنگامی که ما مطلب جدیدی را می آموزیم، مغز ما مواد خاصی را از خود آزاد می کند.‬ ‫این مواد عامل مؤثری در فعّالیت سلول های مغز ماست.‬ ‫دو آنزیم مختلف خاص نقش مهمی را در این فرایند بازی می کنند.‬ ‫وقتی که مطالب جدیدی آموخته می شود، آنها آزاد می شوند.‬ ‫اما آنها با هم آزاد نمی شوند.‬ ‫تأثیر آنها با تاخیر زمانی آشکار می شود.‬ ‫بهر حال، هنگامی که هر دو آنزیم در یک زمان آزاد شوند، ما بهترین یادگیری را خواهیم داشت.‬ ‫و اگر در خلال یادگیری وقفه های بیشتری داشته باشیم موفقیت ما به طور قابل توجهی افزایش می یابد.‬ ‫بنابراین معقول است که طول هر یک از مراحل یادگیری متنوع باشد.‬ ‫طول مدت وقفه ها نیز باید متفاوت باشد.‬ ‫دو وقفه 10 دقیقه ای در ابتدای آموختن مطلوب است.‬ ‫سپس یک توقفت به مدت پنج دقیقه.‬ ‫بعد باید به مدت 30 دقیقه استراحت کنید.‬ ‫در طول وقفه ها، مغز ما مطالب جدید را بهتر به خاطر می سپارد.‬ ‫شما باید در طول وقفه ها محل کار خود را ترک کنید.‬ ‫بهتر است که در طول وقفه ها حرکت داشته باشید.‬ ‫بنابراین بین مطالعه یک پیاده روی کوتاه داشته باشید!‬ ‫و ناراحت نشوید - شما در حالی که آن را انجام می دهید، یاد می گیرید!‬