کتاب لغت

fa ‫جملات وابسته با "که" 1‬   »   ta ஸப் ஆர்டினெட் க்ளாஸ்: என்று 1

‫91 [نود و یک]‬

‫جملات وابسته با "که" 1‬

‫جملات وابسته با "که" 1‬

91 [தொண்ணூற்று ஒன்று]

91 [Toṇṇūṟṟu oṉṟu]

ஸப் ஆர்டினெட் க்ளாஸ்: என்று 1

[sap ārṭiṉeṭ kḷās: Eṉṟu 1]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫فردا احتمالاً هوا بهتر می‌شود.‬ நாளை ஒரு வேளை வானிலை இன்னும் நன்றாக இருக்கக் கூடும். நாளை ஒரு வேளை வானிலை இன்னும் நன்றாக இருக்கக் கூடும். 1
nā-ai---u---------ṉila--iṉ-um naṉṟāka i-u--ak-kūṭu-. nāḷai oru vēḷai vāṉilai iṉṉum naṉṟāka irukkak kūṭum.
‫از کجا این موضوع را می‌دانید؟‬ உங்களுக்கு அது எப்படித் தெரியும்? உங்களுக்கு அது எப்படித் தெரியும்? 1
Uṅka--kk--at- e-p-ṭ-t----i-u-? Uṅkaḷukku atu eppaṭit teriyum?
‫امیدوارم که هوا بهتر بشود.‬ இன்னும் நன்றாக இருககும் என்று ஒரு நம்பிக்கை. இன்னும் நன்றாக இருககும் என்று ஒரு நம்பிக்கை. 1
Iṉṉ-m-n-ṉṟāka -r-kak-m-eṉṟu or- --mpi--a-. Iṉṉum naṉṟāka irukakum eṉṟu oru nampikkai.
‫او(مرد) قطعاً می‌آید.‬ அவன் கண்டிப்பாக வருவான். அவன் கண்டிப்பாக வருவான். 1
Ava- -a-ṭ---ā-- ---uvā-. Avaṉ kaṇṭippāka varuvāṉ.
‫مطمئن هستی؟‬ உங்களுக்கு நிச்சயமாக தெரியுமா? உங்களுக்கு நிச்சயமாக தெரியுமா? 1
Uṅ-a-u--- n-cca--mā-a teri--mā? Uṅkaḷukku niccayamāka teriyumā?
‫من می‌دانم که او (مرد) می‌آید.‬ எனக்குத் தெரியும் அவன் வருவாரென்று. எனக்குத் தெரியும் அவன் வருவாரென்று. 1
E-a-k-t te-iyu--a--- -a-uv-r--ṟu. Eṉakkut teriyum avaṉ varuvāreṉṟu.
‫او (مرد) قطعاً تلفن می‌کند.‬ அவன் கண்டிப்பாக ஃபோன் செய்வான். அவன் கண்டிப்பாக ஃபோன் செய்வான். 1
Av-ṉ k---i-pāk--ḥp-ṉ cey---. Avaṉ kaṇṭippāka ḥpōṉ ceyvāṉ.
‫واقعاً؟‬ நிஜமாகவா? நிஜமாகவா? 1
N-ja-ā--vā? Nijamākavā?
‫من فکر می‌کنم که او (مرد) تلفن می‌کند.‬ அவன் ஃபோன் செய்வான் என்று நான் நினைக்கிறேன். அவன் ஃபோன் செய்வான் என்று நான் நினைக்கிறேன். 1
A----ḥp-ṉ-ce---- -ṉṟ- n---n-ṉaikk--ē-. Avaṉ ḥpōṉ ceyvāṉ eṉṟu nāṉ niṉaikkiṟēṉ.
‫این شراب حتماً قدیمی‌است.‬ நிச்சயமாக இந்த வைன் பழையது. நிச்சயமாக இந்த வைன் பழையது. 1
Nic-a-a-āka--n---v--- -a--iyatu. Niccayamāka inta vaiṉ paḻaiyatu.
‫این را شما دقیقاً می‌دانید؟‬ உங்களுக்கு நிச்சயமாக தெரியுமா? உங்களுக்கு நிச்சயமாக தெரியுமா? 1
Uṅ--ḷ-kk--nicc--a---a --riy---? Uṅkaḷukku niccayamāka teriyumā?
‫من احتمال می‌دهم که شراب قدیمی‌باشد.‬ நான் நினைக்கிறேன் இது பழையது என்று. நான் நினைக்கிறேன் இது பழையது என்று. 1
N-- -iṉa-kki--- it-----a----u-eṉ--. Nāṉ niṉaikkiṟēṉ itu paḻaiyatu eṉṟu.
‫رئیس ما خوش تیپ است.‬ நமது மேலாளர் அழகாக இருக்கிறார். நமது மேலாளர் அழகாக இருக்கிறார். 1
N---tu---l-ḷ-r ---kā-a -------ā-. Namatu mēlāḷar aḻakāka irukkiṟār.
‫نظر شما این است؟‬ நீங்கள் அப்படி நினைக்கிறீர்களா? நீங்கள் அப்படி நினைக்கிறீர்களா? 1
N---aḷ-app--- ni--ikkiṟī---ḷā? Nīṅkaḷ appaṭi niṉaikkiṟīrkaḷā?
‫به نظر من او خیلی خوش تیپ است.‬ எனக்கு அவர் மிகவும் அழகாகத் தெரிகிறார் எனக்கு அவர் மிகவும் அழகாகத் தெரிகிறார் 1
E-a-k- a-a--m-k-vum-a----ka--t-----ṟ-r Eṉakku avar mikavum aḻakākat terikiṟār
‫رئیس حتماً یک دوست دختر دارد.‬ மேலாளருக்கு கண்டிப்பாக ஒரு தோழி இருக்கிறாள். மேலாளருக்கு கண்டிப்பாக ஒரு தோழி இருக்கிறாள். 1
mē-ā--r-k-u---ṇṭi-p--a o-- tō-- ---kkiṟāḷ. mēlāḷarukku kaṇṭippāka oru tōḻi irukkiṟāḷ.
‫واقعاً چنین فکری می‌کنید؟‬ நீங்கள் நிச்சயமாக அப்படி நினைக்கிறீர்களா? நீங்கள் நிச்சயமாக அப்படி நினைக்கிறீர்களா? 1
N-ṅ--- n-c-ay-m-k---pp--i-niṉ---k--ī-----? Nīṅkaḷ niccayamāka appaṭi niṉaikkiṟīrkaḷā?
‫خیلی احتمال دارد که او دوست دختر داشته باشد.‬ அவருக்கு ஒரு தோழி இருக்கக்கூடும். அவருக்கு ஒரு தோழி இருக்கக்கூடும். 1
A--r---- -ru tō-- ir-kka-k--um. Avarukku oru tōḻi irukkakkūṭum.

‫زبان اسپانیایی‬

‫زبان اسپانیایی به زبان های جهانی تعلق دارد.‬ ‫این زبان مادری بیش از 380 میلیون نفر است.‬ ‫علاوه بر این، بسیاری از مردم با آن به عنوان زبان دوم خود صحبت می کنند.‬ ‫وباعث می شود تا اسپانیایی مهم ترین زبان سیاره باشد.‬ ‫این زبان همچنین بزرگترین زبان رومنس جهان است.‬ ‫اسپانیایی ها زبان خود را زبان اسپانیائی یا کاستلانو میخوانند.‬ ‫منشاء زبان اسپانیایی کاستلانو است.‬ ‫که از زبان بومی منطقه Castille، منشأ گرفته است.‬ ‫اکثر اسپانیایی ها از اوایل قرن شانزدهم به زبان کاستلانو سخن می گفته اند.‬ ‫امروز لغات کاستلانو واسپانیائی بجای همدیگر استفاده می شوند.‬ ‫اما آنها همچنین می توانند یک بعد سیاسی هم داشته باشند.‬ ‫اسپانیایی ها پس از فتوحات و ایجاد مستعمرات پراکنده شدند.‬ ‫در غرب آفریقا و در فیلیپین نیز به این زبان صحبت می شود.‬ ‫اما بیشتر مردم اسپانیایی زبان در آمریکا زندگی می کنند.‬ ‫در آمریکای مرکزی و جنوبی، اسپانیایی، زبان غالب است.‬ ‫امّا، تعداد مردم اسپانیایی زبان در ایالات متحده آمریکا نیز در حال افزایش است.‬ ‫حدود 50 میلیون نفر در ایالات متحده آمریکا به زبان اسپانیایی صحبت می کنند.‬ ‫که بیشتر از تعدادی است که در اسپانیا به آن صحبت می کنند!‬ ‫زبان اسپانیایی در آمریکا صحبت می شود با اسپانیائی کشورهای اروپایی متفاوت است.‬ ‫تفاوت در واژگان و دستور زبان بیش از هر چیز دیگری در این دو زبان مشاهده می شود.‬ ‫در امریکا، به عنوان مثال، از اشکال مختلف زمان گذشته استفاده می شود.‬ ‫تفاوت های زیادی نیز در فرهنگ لغت وجود دارد.‬ ‫برخی از واژه ها تنها در آمریکا، و بعضی دیگر تنها در اسپانیا به کار می رود.‬ ‫اما اسپانیایی حتی در آمریکا هم یکسان نیست.‬ ‫انواع مختلف بسیاری زبان اسپانیائی در آمریکا وجود دارد.‬ ‫بیشتر افراد پس از زبان انگلیسی، زبان اسپانیائی را به عنوان زبان خارجی در سرتاسر جهان فرا گرفته اند.‬ ‫و می توان آن را نسبتا سریع فرا گرفت.‬ ‫منتظر چه هستید؟ - ¡Vamos‬