Shqip » Estonisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [üks]

Inimesed

1 [njё]

Persona

-

1 [üks]

Inimesed

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipeesti
unё mi-a
unё dhe ti mi-- j- s--a
ne tё dy me-- m-----d
   
ai te-a
ai dhe ajo te-- j- t--a
ata tё dy ne--- m-----d
   
burri me-s
gruaja na--e
fёmija la-s
   
njё familje pe-----d
familja ime mi-- p------d
Familja ime ёshtё kёtu. Mi-- p------- o- s---.
   
Unё jam kёtu. Mi-- o--- s---.
Ti je kёtu. Si-- o--- s---.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. Te-- o- s--- j- t--- o- s---.
   
Ne jemi kёtu. Me-- o---- s---.
Ju jeni kёtu. Te-- o---- s---.
Ata janё tё gjithё kёtu. Na- k--- o- s---.