Shqip » Holandisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [eenenzestig]

Ordinaalgetallen

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [eenenzestig]

Ordinaalgetallen

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipNederlands
Muaji i parё ёshtё janari. De e----- m---- i- j------.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. De t----- m---- i- f-------.
Muaji i tretё ёshtё marsi. De d---- m---- i- m----.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. De v----- m---- i- a----.
Muaji i pestё ёshtё mai. De v----- m---- i- m--.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. De z---- m---- i- j---.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Ze- m------ z--- e-- h--- j---.
janar, shkurt, mars, ja------ f-------- m----,
prill, maj dhe qershor. ap---- m-- e- j---.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. De z------ m---- i- j---.
Muaji i tetё ёshtё gushti. De a------ m---- i- a-------.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. De n------ m---- i- s--------.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. De t----- m---- i- o------.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. De e---- m---- i- n-------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. De t------- m---- i- d-------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. Tw---- m------ z--- e-- j---.
korrik, gusht, shtator, ju--- a-------- s--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. ok------ n------- e- d-------.