Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ik jij   See hint
2. njё, dy, tre
een, , drie   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Het kind van chocolademelk en appelsap.   See hint
4. Enёt janë të palara.
De is vuil.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Ik wil naar de luchthaven.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Houd je varkensvlees?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Waar is bushalte?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Waar is kasteel?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Neem mee.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
heb een boormachine en een schroevendraaier nodig.   See hint