Shqip » Portugalisht PT   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [dezanove]

Na cozinha

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [dezanove]

Na cozinha

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
E ke kuzhinёn tё re? Te-- u-- c------ n---?
Çfarё do tё gatuash sot? O q-- é q-- q----- c------- h---?
Gatuan me korent apo me gaz? Co------ n-- f---- e------- o- n-- f---- a g--?
   
A ti pres qepёt? Vo- c----- a- c------?
A ti qёroj patatet? Vo- d-------- a- b------?
A ta laj sallatёn? Vo- l---- a a-----?
   
Ku jane gotat? On-- é q-- e---- o- c----?
Ku janё enёt? On-- é q-- e--- a l----?
Ku ёshtё kompleti? On-- é q-- e---- o- t-------?
   
A ke hapёse kanaçesh? Te-- u- a---------?
A ke hapёse shishesh? Te-- u- a------ d- g-------?
A ke tapёxjerrёse? Te-- u- s----------?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? Co------ a s--- n---- p-----?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? Fr---- o p---- n---- f---------?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? Gr----- o- l------ n---- g--------?
   
Unё shtroj tavolinёn. Eu p---- a m---.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. Aq-- e---- a- f----- o- g----- e a- c-------.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. Aq-- e---- o- c----- o- p----- e o- g----------.