Shqip » Portugalisht PT   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [quarenta e sete]

Preparações de viagem

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [quarenta e sete]

Preparações de viagem

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! Tu t--- q-- f---- a n---- m---!
S’duhet tё harrosh asgjё! Tu n-- t- p---- e------- d- n---!
Tё duhet njё valixhe e madhe! Tu p------- d- u-- m--- g-----!
   
Mos harro pashaportёn! Nã- t- e------- d- p---------!
Mos harro biletёn e fluturimit! Nã- t- e------- d- b------ d- a----!
Mos harro çeqet e udhёtimit! Nã- t- e------- d-- c------ d- v-----!
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. Le-- o c---- s----.
Merr syzet e diellit me vete. Le-- o- ó----- d- s--.
Merr kapelen me vete. Le-- o c----- d- s--.
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? Qu---- l---- u- m--- ?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? Qu---- l---- u- g---?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? Qu---- l---- u- c----- d- c----?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. Nã- t- e------- d-- c------ d-- c------- d-- m----.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. Nã- t- e------- d-- g-------- d-- c------ d-- c------.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. Nã- t- e------- d-- p------- d-- c----- d- d----- e d-- t-------.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. Tu p------- d- s------- s-------- e b----.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. Tu p------- d- l------ s---- e u-- t------ d-- u----.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. Tu p------- d- u- p----- d- u-- e----- d- d----- e----- d- d-----.