Shqip » Portugalisht PT   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [cinco]

Países e línguas

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [cinco]

Países e línguas

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
Xhoni ёshtё nga Londra. O J--- é d- L------.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo----- f--- n- G-----------.
Ai flet anglisht. El- f--- i-----.
   
Maria ёshtё nga Madridi. A M---- é d- M-----.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- f--- n- E------.
Ajo flet spanjisht. El- f--- e-------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pe--- e M---- s-- d- B-----.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be---- f--- n- A-------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Vo--- o- d--- f---- a-----?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo----- é u-- c------.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- e B----- t----- s-- c-------.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. As c------- s-- g------ e b----------.
   
Franca ndodhet nё Europё. A F----- f--- n- E-----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. O E----- f--- e- / n- Á-----.
Japonia ndodhet nё Azi. O J---- f--- n- Á---.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. O C----- f--- n- A------ d- N----.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. O P----- f--- n- A------ C------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. O B----- f--- n- A------ d- S--.