Shqip » Portugalisht PT   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [oitenta e um]

Passado 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [oitenta e um]

Passado 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipportuguês PT
shkruaj es-----r
Ai shkruajti njё letёr. El- e------- u-- c----.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. E e-- e------- u- p-----.
   
lexoj ler
Ai lexoi njё revistё. El- l-- u-- r------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. E e-- l-- u- l----.
   
marr Pe---/ t---r
Ai mori njё cigare. El- t---- u- c------.
Ajo mori njё copё çokollatё. El- t---- u- p----- d- c--------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. El- f-- i------ m-- e-- f-- f---.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. El- e-- p---------- m-- e-- e-- t-----------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. El- e-- p----- m-- e-- e-- r---.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. El- n-- t---- d-------- m-- s-- d------.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. El- n-- t---- s----- m-- s-- a---.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. El- n-- t---- s------- m-- s-- i--------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. El- n-- e----- s---------- m-- s-- i-----------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. El- n-- e----- f----- m-- s-- i------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. El- n-- e-- s--------- m-- s-- a---------.