Shqip » Tamilisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [ஐம்பத்தி இரண்டு]
52 [Aimpatti iraṇṭu]

பல் அங்காடியில்
pal aṅkāṭiyil

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [ஐம்பத்தி இரண்டு]
52 [Aimpatti iraṇṭu]

பல் அங்காடியில்
pal aṅkāṭiyil

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipதமிழ்
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? நா-- ப--------------- ச-------?
n-- p------------ c------?
Dua tё bёj pazar. என---- ப-------- வ---- வ-------.
E----- p------- v---- v-----.
Dua tё blej shumё gjёra. என---- ந---- ப-------- வ---- வ-------.
E----- n------ p------- v---- v-----.
   
Ku janё artikujt e zyrave? அல------ ப-------- எ---- உ----?
A--------- p------- e--- u-----?
Mё duhen zarfe dhe letra. என---- உ------- எ---- ப---------- வ-------.
E----- u-------- e---- p--------- v-----.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. என---- எ------ ப------- ம-------- ப------- வ-------.
E----- e----- p------ m------ p------ v-----.
   
Ku janё mobiljet? ஃப------- எ---- இ----------?
Ḥ-------- e--- i----------?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. என---- ஓ-- அ--------- ஓ-- அ-------- ப--------- வ-------.
E----- ō- a--------- ō- a------ p------- v-----.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. என---- ஓ-- எ---- ம------- ஒ-- ப----- அ--------- வ-------.
E----- ō- e---- m------- o-- p------ a--------- v-----.
   
Ku janё lodrat? வி---------- ப-------- எ---- இ----------?
V---------- p------- e--- i----------?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. என---- ஒ-- ப--------- ட----- க------- வ-------.
E----- o-- p--------- ṭ---- k-------- v-----.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. என---- ஒ-- க---------- ச---------------- வ-------.
E----- o-- k-------- c------------------- v-----.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? கர------ எ---- இ----------?
K-------- e--- i----------?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. என---- ஒ-- ச---------- இ---------- வ-------.
E----- o-- c--------- i-------- v-----.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. என---- ஒ-- த------- க-------- த------------- வ-------.
E----- o-- t-------- k-------- t----------- v-----.
   
Ku janё bizhuteritё? நக-------- எ---- இ---------?
N----------- e--- i---------?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. என---- ஒ-- ச---------- க-----------/ ப------------- வ-------.
E----- o-- c--------- k---------/ p--------- v-----.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. என---- ஒ-- ம-------- க--------- வ-------.
E----- o-- m-------- k---------- v-----.