© Oleksiy Mark - Fotolia | Christmas fair in Stockholm, Sweden

Mësoni alfabetin Alphabets are essential to learn if you want to read and write in the language you are learning. They provide useful information on the sounds of letters in languages and help you sound more natural when you speak.

Mësoni të lexoni dhe flisni alfabete të huaja në internet. Më shumë se 40 alfabete janë në dispozicion.

Alfabetet janë thelbësore për t’u mësuar nëse doni të lexoni dhe shkruani në gjuhën që po mësoni. Ato ofrojnë informacione të dobishme për tingujt e shkronjave në gjuhë dhe ju ndihmojnë të tingëlloni më natyral kur flisni. Lëvizni poshtë dhe zgjidhni nga mbi 40 alfabete për të filluar të mësoni tani.

sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Adam
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Bertil
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Caesar
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
David
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Erik
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Filip
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Gustav
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Helge
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Ivar
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Johan, Juliet
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Kalle
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Ludvig
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Martin
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Niklas
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Olof
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Petter
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Qvintus
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Rudolf
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Sigurd, Sierra
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Tore
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Urban
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Viktor
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Wilhelm
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Xerxes
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Yngve
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Zäta
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Åke
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Ärlig
sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image sq - Alphabet Image
Östen