Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
jag du   See hint
2. njё, dy, tre
ett, , tre   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Barnet tycker chokladmjölk och äppeljuice.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Porslinet smutsigt.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Jag vill flygplatsen.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
du om griskött?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Var busshållplatsen?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Var slottet?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Ta med ,   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
behöver en borr och en skruvmejsel.   See hint