Shqip » Indonezisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [empat puluh]

Menanyakan arah

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [empat puluh]

Menanyakan arah

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
Mё falni! Pe-----!
A mund tё mё ndihmoni? Da------ A--- m------- s---?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Di m------ r------- y--- b----?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Di p----- A--- b---- k- k---.
Ecni pastaj pak drejt. An-- j---- l--- l---- k- s---.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. An-- j---- l--- s------ m---- k- a--- k----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. An-- j--- d---- n--- b--.
Mund tё merrni dhe tramvajin. An-- j--- d---- n--- k-----.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. An-- j--- d---- m-------- s--- d--- b-------.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Ba------- c--- s--- k- s------ s---- b---?
Kaloni urёn! An-- h---- m----------- j-------!
Kaloni tunelin! An-- h---- m------- t---------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. An-- h---- m------- s----- l---- m---- k-----.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Di p---------- j----- A--- b---- k- k----.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Di p------------ A--- j---- l---- s---.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Pe------ b-------- c--- s--- k- b------?
Mё mirё merrni metronё. Ca-- t------ y---- d----- n--- k-----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Te--- s--- s----- s------ t-------.