Shqip » Indonezisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [enam]

Membaca dan Menulis

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [enam]

Membaca dan Menulis

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
Unё lexoj. Sa-- m------.
Unё lexoj njё shkronjё. Sa-- m------ s----- h----.
Unё lexoj njё fjalё. Sa-- m------ s----- k---.
   
Unё lexoj njё fjali. Sa-- m------ s----- k------.
Une lexoj njё letёr. Sa-- m------ s------- s----.
Une lexoj njё libёr. Sa-- m------ s----- b---.
   
Unё lexoj. Sa-- m------.
Ti lexon. Ka-- m------.
Ai lexon. Di- m------.
   
Unё shkruaj. Sa-- m------.
Unё shkruaj njё shkronjё. Sa-- m------ s----- h----.
Unё shkruaj njё fjalё. Sa-- m------ s----- k---.
   
Unё shkruaj njё fjali. Sa-- m------ s----- k------.
Unё shkruaj njё letёr. Sa-- m------ s------- s----.
Unё shkruaj njё libёr. Sa-- m------ s----- b---.
   
Unё shkruaj. Sa-- m------.
Ti shkruan. Ka-- m------.
Ai shkruan. Di- m------.