Shqip » Turqisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [on dokuz]

Mutfakta

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [on dokuz]

Mutfakta

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipTürkçe
E ke kuzhinёn tё re? Mu------ y--- m-?
Çfarё do tё gatuash sot? Bu--- n- p------- i---------?
Gatuan me korent apo me gaz? El-------- m- g---- m- p-----------?
   
A ti pres qepёt? So------- d--------- m-?
A ti qёroj patatet? Pa--------- s------ m-?
A ta laj sallatёn? Sa------ y-------- m-?
   
Ku jane gotat? Ba------- n-----?
Ku janё enёt? Ta------ n-----?
Ku ёshtё kompleti? Ça--- k------- n-----?
   
A ke hapёse kanaçesh? Ko------ a------- v-- m-?
A ke hapёse shishesh? Şi-- a------- v-- m-?
A ke tapёxjerrёse? Ma---- a------- v-- m-?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? Ço----- b- t-------- m- p-----------?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? Ba---- b- t----- m- k------------?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? Se----- b- ı------- m- y---------?
   
Unё shtroj tavolinёn. Be- m----- k--------.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. Bı---- ç---- v- k------- b-----.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. Ba-------- t------- v- p-------- b-----.